(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus, Apulaiskahvilapäällikkö, Picnic
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019
Liity Picnicin ammattitaitoiseen ja huippuun esimiestiimiin! Picnic tarjoaa huikeita mahdollisuuksia kahvilapäällikköharjoittelijan roolissa toimivalle aurinkoiselle ja energiselle esimiehelle. Kahvilapäällikköharjoittelijan rooli valmistaa Sinua Kahvilapäällikön rooliin - ottamaan vastuun omasta kahvilastasi.

Picnic on kotimainen perheyritys ja yksi Suomen suurimmista kotimaisista fast casual - lounaskahvilaketjuista, jonka tuotteina ovat mm. lämpimiä ruokia, täytettyjä patonkeja, salaatteja, kakkuja ja juomia.

Etsimme nyt Pääkaupunkiseudun alueelle Picnic- kahviloihin asiakaspalvelualttiita, ripeästä työtahdista nauttivia ja oman tiiminsä motivaattoreina toimivia Kahvilapäällikköharjoittelijoita. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on vakituinen.

Esimiehen rooli on äärimmäisen tärkeä osa kahvilan sujuvaa arkea. Olet tiimisi leader, vastaat oman toimipisteesi operatiivisesta toiminnasta yhdessä kahvilapäällikön kanssa, toteuttaen Picnic-konseptia ja laadukasta asiakaspalvelua. Esimiehenä olet vastuussa oman työvuorosi johtamisesta, osallistut kahvilan myyntityöhön ja tuotteiden valmistukseen sekä ylläpidät tiimisi positiivista työotetta ja ryhmähenkeä. Työajat määräytyvät kahvilan aukioloaikojen mukaan.


Edellytämme sinulta

- Olet ihmisläheinen esimies, joka motivoi tiiminsä parhaimpaan lopputulokseen
- Aikaisempaa kokemusta kahvila-/ravintola-alalta esimiestyöstä
- Joustavuutta ja vastuuntuntoisuutta
- Myyntihenkisyyttä ja tavoitehakuisuutta


Tarjoamme sinulle

- Koulutuksen konseptiin ja esimiestehtävään
- Onnistuessasi tehtävässäsi mahdollisuuden edetä urallasi
- Vauhdikkaan ja monipuolisen työympäristön
- Mitä mainioimman työporukan!
- Koeajan jälkeen Picnicin erinomaiset työsuhde-etuudet, kuten työterveyshuollon ja henkilökunta-alennukset
- Vakituisen työsuhteen Picnicillä


Kiinnostuitko?

Jos olet etsimämme positiivinen, ihmisläheinen ja omalla esimerkilläsi johtava esimies, laita hakemusta pikaisesti tulemaan! Ensimmäinen vaihe toteutetaan videohaastattelutyökalun avulla, joten seuraathan sähköpostiasi.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Valittu henkilö työllistyy suoraan Picnicille.
Lisätietoja

Ida Brandt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 7881 6822 || vaihde 030 047 2000
ida.brandt@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi