Avoimia työpaikkoja myynnin- ja asiakaspalvelun parissa.

Rainmaker
Tietoa tehtävästä

Meillä on avoinna useita työpaikkoja Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja Torreviejassa.

Haemme uusia, oikeasti aikuisia työtekijöitä myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin mm. Helsingin Sanomien, Fortumin sähkönmyynnin sekä vakuutusten pariin.

Meillä keski-ikä on uusi mahdollisuus.

Olet sitten alanvaihtaja tai uusia kokemuksia janoava niin meillä on tarjota sinulle monia mahdollisuuksia. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita vaan peräänkuulutamme elämänkokemusta ja ymmärrystä toista ihmistä kohtaan.

Tarjoamme sinulle:

  • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvaa koulutusta.
  • Kiinteän pohjapalkan ja hyvän ansaintamahdollisuuden provisioilla.
  • Joustavat työajat useassa työtehtävässä.

Rainmaker työnantajana

Rainmaker on suomalainen myynnin palveluita, asiakapalvelua, sekä henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä. Olemme alan markkinajohtaja Suomessa ja 2000 työntekijäämme tekevät päivittäin myynti ja asiakaspalvelutyötä Suomen tunnetuimpien ja rakastetuimpien brändien parissa. Teemme Suomen parhaita asiakaskohtaamisia päivittäin kymmenien tuhansien asiakkaiden kanssa monikanavaisesti verkossa, chatissa ja puhelimitse. Opit kanssamme kohtaamisista, myynnistä, ihmisistä, elämästä, yhteistyöstä ja yhteishengestä.

Sinun ei tarvitse kuin jättää yhteystietosi ja me olemme sinuun yhteydessä.

Halutessasi voit olla myös suoraan yhteydessä Kirsiin joko Whatsapilla tai soittamalla numeroon 040 7147996 tai laittamalla sähköpostia kirsi.lemettinen@rainmaker.fi

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 1.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta