(Poistunut julkaisusta)

AVOIMIA TYÖPAIKKOJA ADECCOLLA
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018Työn kuvaus:
  Oletko aktiivisessa työnhaussa tai katseletko pikkuhiljaa uusia mahdollisuuksia työurallasi? Me Adeccolla pyrimme auttamaan sinua etsimään elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan.
 
Haemme jatkuvasti työntekijöitä eri toimialoille niin vakituisiin tehtäviin, määräajaksi kuin keikkoihinkin. Voit olla kokenut konkari ja sinulla on tarkka toive mielessä tulevalle työlle - kauttamme saattaa hyvinkin löytyä etsimäsi. Meillä on myös paljon tehtäviä, joihin emme vaadi aikaisempaa työkokemusta tai tiettyä koulutustaustaa. Riittää, että olet innokas ja halukas oppimaan uutta, joten voit olla vasta työurasi alussa oleva hakija.
 
Työtehtävämme vaihtelevat laajalti ja teemme yhteistyötä monien eri alojen yritysten kanssa. Tyypillisiä toimialoja kauttamme ovat esimerkiksi asiakaspalvelu, tuotanto, tekniikka, logistiikka, myynti, markkinointi, taloushallinto, HR, toimisto ja rakentaminen.
 
Hae tämän työpaikkailmoituksen kautta töitä ja kirjoita hakemuskenttään mielenkiinnonkohteistasi ja tulevaisuuden suunnitelmistasi. Käymme hakemuksia läpi viikoittain. Mikäli näemme, että meillä on kokemustasi tai toiveitasi vastaavia tehtäviä, olemme sinuun yhteydessä.
 
Lisätietoja tehtävistämme Vantaan alueella antaa Adeccon HR-konsultti Niina Kola-Kettunen puhelimitse: 040 682 2644 tai sähköpostitse: niina.kola-kettunen@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  AVOIMIA TYÖPAIKKOJA ADECCOLLA


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Niina Kola-Kettunen, +358406822644


Toimipaikka:  HQ