Avoimet teollisuuden kesätyöhakemukset
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2021

Haemme uusia työntekijöitä useisiin asiakasyrityksiimme ja erilaisiin teollisuuden työtehtäviin. Voit olla jo kokenut konkari etsimässä uusia tuulia tai vasta työurasi alkutaipaleella. Työt sijoittuvat Oulun talousalueelle.

Haussa on tällä hetkellä niin hitsaajia kuin koneistajia, asentajia ja leikkaajiakin. Töitä on tarjolla eri tasoisille teollisuuden tekijöille. Etsimme tekijöitä kokoaikaisiin, sekä keikkatöihin. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti mitä olet tehnyt ja millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Edellytämme valittavilta työntekijöiltä tekevää asennetta ja oma-aloitteellisuutta. Työturvallisuuskortti ja tulityökortti on ovat tarpeellisia. Oman auto käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Kerrothan hakemuksessasi, jos sinulla on muitakin lupia ja kortteja.

Hae paikkaa osoitteessa sihti.fi. Haastattelemme sopivia tekijöitä jo hakuaikana, joten älä aikaile hakemuksesi kanssa. Onnea hakuun!

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Ilari Impola, 050 444 4424
ilari.impola@sihti.fi
Sihti Oulu

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia työtehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1456971
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ilari Impola (ilari.impola (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Oulu, Ii, Kempele, Oulu, Raahe