Avoimen datan osaaja
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitoyritys, mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Meillä 1450 raideinfran ammattilaista työskentelee Suomen kiinnostavimman ja ympäristöystävällisemmän infran parissa. Esimerkkejä suurimmista projekteistamme, joiden alliansseissa olemme mukana ovat Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri.

Haluamme löytää infraomaisuuden hallintapalveluihin sekä infrasuunnitteluamme tukemaan avoimen datan osaajaa, joka hallitsee rajapinnat, analysointityökalut ja innostuu, kun pystyy hyödyntämään maailmasta löytävää dataa uudella tavalla. Liikenteen ja infra-alan suunnittelu on mitä suuremmin nykyään digitalisuutta, tietojen vaihtoa ja tiedon jalostamista. Me haluamme olla infra-alalla kärkipaikoilla tekemässä tätä tulevaisuuden tapaa toimia. Projektimme saattavat olla monipuolisesti joko ketteryyttä vaativia tietojen analysointitehtäviä tai tuottamamme tiedon muokkaamista avoimeksi dataksi.

Tehtävänkuvaan kuuluvat osaamisesi mukaan ehkä myös lähtötietojen kokoamisen avustaminen tietomalleissa ja BIM projekteissamme. Pääosa projekteistamme on Suomessa, mutta tavoitteemme on löytää osaajia myös kansainvälisiin hankkeisiimme. Työpaikkakuntasi voi olla Helsinki, Tampere, Oulu tai Kouvola.

Odotamme asiantuntijalta, että hän tuntee avoimeen dataan liittyvät käytännöt ja rajoitteet. Tuntee aineiston jakamiseen liittyvät tekniset määritykset ja aineiston dokumentoinnin (formaatit ja meta data). Tuntee tietoverkoissa aineistojen jakamiseen liittyvät teknologiat. Sinulla on kokemusta ja näyttöä avoimen rajapintoihin liittyvistä tehtävistä ja analysointiosaamista. Työkalupakkiisi kuuluvat tiimipelaaminen, asiakaslähtöinen toimintatapa sekä verkostoitumistaidot.

Toivomme, että olet vahvistus infra-alan ammattilaistemme joukossa.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän, jossa pääset laajentamaan omaa osaamistasi suurempiin ja merkitykselliempiin hankkeisiin ja . Työsi tueksi saat motivoituneen sekä osaavan organisaation sekä kivat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Wuorenjuuri puh. 040 862 1373 tai sähköpostitse janne.wuorenjuuri@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Olemme osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1450 Suomessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1229205
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Janne Wuorenjuuri (janne.wuorenjuuri (a) vr.fi)
  • Puhelin: 040 862 1373
  • Sijainti: Helsinki