(Poistunut julkaisusta)

Avoimen datan osaaja
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Haemme nyt NRC Finlandille

AVOIMEN DATAN OSAAJAA

tukemaan infraomaisuuden hallintapalveluja sekä infrasuunnittelua. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen. Työntekopaikkasi voi sijaita joko Helsingissä, Tampereella, Oulussa tai Kouvolassa.

Liikenteen ja infra-alan suunnittelu on mitä suuremmin nykyään digitalisuutta, tietojen vaihtoa ja tiedon jalostamista. Me haluamme olla infra-alalla kärkipaikoilla tekemässä tätä tulevaisuuden tapaa toimia. Projektimme saattavat olla monipuolisesti joko ketteryyttä vaativia tietojen analysointitehtäviä tai tuottamamme tiedon muokkaamista avoimeksi dataksi. Tehtävänkuvaan kuuluvat osaamisesi mukaan myös lähtötietojen kokoamisen avustaminen tietomalleissa ja BIM projekteissamme. Pääosa projekteistamme on Suomessa, mutta tavoitteemme on löytää osaajia myös kansainvälisiin hankkeisiimme.

Haemme henkilöä, joka hallitsee rajapinnat, analysointityökalut ja innostuu, kun pystyy hyödyntämään maailmasta löytävää dataa uudella tavalla.

Odotamme sinulta tuntemusta seuraavista:

avoimeen dataan liittyvät käytännöt ja rajoitteet

aineiston jakamiseen liittyvät tekniset määritykset ja aineiston dokumentointi (formaatit ja meta data)

tietoverkoissa aineistojen jakamiseen liittyvät teknologiat

Toivomme myös, että sinulla olisi kokemusta ja näyttöä avoimen rajapintoihin liittyvistä tehtävistä ja analysointiosaamista. Työkalupakkiisi kuuluvat tiimipelaaminen, asiakaslähtöinen toimintatapa sekä verkostoitumistaidot.

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän, jossa pääset laajentamaan omaa osaamistasi suurempiin ja merkityksellisempiin hankkeisiin. Työsi tueksi saat motivoituneen sekä osaavan organisaation sekä kivat työkaverit.

Mikäli uskot, että juuri sinä olet hakemamme asiantuntija, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 08.03.2019 sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi Lisätietoja antaa Adeccolta Helen Vesik 040 167 8094