(Poistunut julkaisusta)

Avohoidon erikoislääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme psykiatrian erikoislääkäriä tai psykiatriaan erikoistuvaa lääkäriä etelän psykiatria- ja päihdekeskukseen moniammattiliseen ruotsinkieliseen työryhmään määräaikaiseen tehtävään ajalle 3.10.2018-31.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Ruotsinkielinen työryhmä hoitaa koko Helsingin väestön ruotsinkieliset psykiatrisen avohoidon palvelut.

Psykiatria- ja päihdekeskukseen kuuluu psykiatrian poliklinikka, päihdepoliklinikka ja psykiatrinen päiväsairaala. Keskuksessa työskentelee n. 150 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, joista 28 on lääkäriä. Perustehtävänä on tutkia, hoitaa ja kuntouttaa psykiatrista erikoissairaanhoitoa ja päihdehuoltoa tarvitsevia asiakkaita, joilla on eriasteisia mielenterveyden häiriöitä ja päihdeongelmia.

Psykiatrian poliklinikat ja päihdepoliklinikka ovat siirtyneet 5.2.2018 uusiin ja moderneihin tiloihin Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeksukseen, jossa toimivat saman katon alla terveysasema, sosiaalipalvelut, maahanmuuttoyksikkö ja suunterveydenhuolto.

Saat kaupungin hyvät henkilöstöedut, mm. työmatkasetelit, hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Palmian hyvätasoinen henkilöstöravintola sijaitsee samassa rakennuksessa. Keskuksen viereen valmistuu syyskuussa Redin kauppakeskus laajoine palveluineen.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus, työavain 7-1617-18. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeudet psykiatrian erikoisalalla tai psykiatriaan erikoistuva lääkäri. Myös psykiatriaan perehtynyt yleislääkäri voi tulla kyseeseen.

Kielitaitovaatimuksena on ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Luemme eduksi


Lääkärisopimuksen mukainen työaika