(Poistunut julkaisusta)

Avohoidon erikoislääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Tehtävän kuvaus


Etelän psykiatria- ja päihdekeskukseen kuuluu psykiatrian poliklinikka, päihdepoliklinikka ja psykiatrinen päiväsairaala. Keskuksessa työskentelee n. 150 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, joista 28 on lääkäriä.

Psykiatrian poliklinikat ja päihdepoliklinikka ovat siirtyneet 5.2.2018 uusiin ja moderneihin tiloihin Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen, jossa toimivat saman katon alla terveysasema, sosiaalipalvelut, maahanmuuttoyksikkö ja suunterveydenhuolto.

Haemme psykiatrian erikoislääkäriä vakinaiseen virkaan tai psykiatriaan erikoistuvaa lääkäriä (pitkäaikainen avoimen viran hoito) psykiatrian poliklinikan kaksisuuntaisen mielialahäiriön työryhmään 8.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Perustehtävänä on tutkia, hoitaa ja kuntouttaa psykiatrista erikoissairaanhoitoa ja päihdehuoltoa tarvitsevia asiakkaita, joilla on eriasteisia mielenterveyden häiriöitä ja päihdeongelmia. Lisäksi työryhmässä tehdään kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön liittyvää diagnostiikkaa ja toteutetaan hoitoa ja kuntoutuksen suunnittelua.

Työryhmässä toimii erikoislääkärin lisäksi kaksi erikoistuvaa lääkäriä, viisi psykiatrista sairaanhoitajaa, kaksi psykologia, sosiaalityöntekijä, toimintaterapeutti ja psykiatrisen kotihoidon hoitaja. Työryhmän ilmapiiri on hyvä, työote aktiivinen ja yhteistyöhenkinen. Ongelmatapauksissa on mahdollista konsultoida Kaksisuuntaisen mielialahäiriön tutkimus- ja hoitokeskusta. Erikoislääkärin työhön sisältyy myös perusterveydenhuollon lääkäreiden konsultointia.

Saat kaupungin hyvät henkilöstöedut, mm. työmatkasetelit, hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon. Palmian hyvätasoinen henkilöstöravintola sijaitsee samassa rakennuksessa. Keskuksen viereen valmistuu syksyllä Redin kauppakeskus laajoine palveluineen.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus, työavain 7-1616-18. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeudet psykiatrian erikoisalalla tai psykiatriaan erikoistuva lääkäri (erikoistuvalla pitkäaikainen sijaisuus avoimen viran hoitoon). Myös psykiatriaan perehtynyt yleislääkäri voi tulla kyseeseen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


38 h 15 min/ vko