(Poistunut julkaisusta)

Avisoija kokoaikaiseen tehtävään Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018Työn kuvaus:
  Etsimme kansainvälisesti tunnetulle ja isolle logistiikka-alan asiakasyrityksellemme
Avisoijaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. 

Tehtävässä olet yhteydessä asiakkaaseen niin puhelimitse kuin sähköpostitse ja sovit toimitettavan tavaran vastaanottamisesta. Teet tiivistä yhteistyötä myös ajojärjestelijöiden kanssa aikataulujen sopimiseksi.  Lisäksi työkuvaasi kuuluu sisäisten kyselyiden vastaaminen muun työn ohella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 8:00-16:00 välisenä aikana.
 
Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja tarvittaessa jämpti. Sinulla on halu oppia sekä asenne kunnossa. Tulet kaikkien kanssa toimeen kiireenkin keskellä.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä logistiikka-alan yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja mahtavan tiimin tuen. Palkkaus määräytyy Autoliikennealojen toimihenkilöitä koskeva työehtosopimuksen mukaan.
 
Jos kiinnostuit paikasta niin laita pikaisesti hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.adecco.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa HR-konsultti Maria-Felicia Järvinen, puh. 050 4444480 tai sähköpostitse maria-felicia.jarvinen@adecco.fi
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Avisoija


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Maria-Felicia Järvinen


Toimipaikka:  Tampere