(Poistunut julkaisusta)

AVEVA / CADMATIC APPLICATION MANAGER
AFRY Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Teollisuuden liiketoimintayksikkö on yksi merkittävimmistä AFRYn strategisista osa-alueista. Palvelemme asiakkaitamme globaalisti tarjoamalla korkealaatuista projektinhallintaa, suunnittelua sekä konsultointia asiakkaidemme investointiprojekteihin ja heidän toimintojen kehittämiseksi.

Haemme nyt Teollisuuden liiketoimintayksikköön Vantaalle

AVEVA / CADMATIC APPLICATION MANAGER

Tehtäviisi kuuluvat teollisuuslaitosten suunnitteluun ja kehittämiseen liittyvät ohjelmistoasiantuntijatehtävät AVEVA E3D/PDMS tai Cadmatic ympäristössä. Organisaatiomme tukemana tehtäviisi kuuluu mm. kehittää ja ylläpitää ohjelmistoympäristöä sekä tukea projektiaikaista suunnittelun läpivientiä. Toimenkuvassa työtehtävät voidaan kohdistaa henkilön osaamisen, kokemuksen ja kehittymisen mukaisesti hyvinkin haastaviin tehtäviin saakka.

Toivomme Sinulta:

• Aikaisempaa kehittämis- ja ylläpitokokemusta E3D/PDMS, Cadmatic tai Autodesk 3D Plant 3D-suunnittelujärjestelmästä.

• Ohjelmointi- tai tietoteknistä kokemusta tai erityistä kiinnostusta oppia ja kehittyä ohjelmistoympäristön parissa. Ohjelmointikielet C#, C++ tai VB.net katsotaan eduksi.

• Haluat kehittyä ja toimia tulevaisuudessa haastavammissa tehtävissä.

• Aktiivista asennetta, määrätietoisuutta ja mielenkiintoa teknisissä asioissa. Olet itseohjautuva ja omaat hyvät havainto- ja päättelytaidot sekä halun etsiä ratkaisuja.

• Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

• Arvostamme kokemusta layout- ja putkisuunnittelusta.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä koko ajan kehittyvässä 3D-suunnittelun maailmassa. Suunnittelun lisäksi 3D-järjestelmien käyttö ulottuu laitosten operointiin ja kunnossapitoon asti. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa.

Perehdytämme Sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, joten olet valmis matkustamaan kotimaassa ja ulkomailla. Arvostamme osaamistasi asiakkaiden ja suunnittelun vaatimusten toteuttamisessa, osaat havainnoida oleelliset asiat ja kehittää näitä edelleen. Vaikka osa työstäsi on selkeää ja suoraviivaista, niin osaat kuitenkin välillä laittaa keksijähatun päähän ja miettiä asioita laatikon ulkopuolelta, ja näin tuoda esille aivan uusia mahdollisuuksia kehittää toimintaamme. Meillä et saa jumiutua aina tekemään asioita kuten ennenkin on tehty.

Työpiste sijaitsee Vantaan toimistollamme. Myös muut Suomen toimistot ovat mahdollisia työpisteitä hakijan kiinnostuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Kiiskinen, p. 010 33 22912.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 1.3.2020 mennessä ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Täytä hakemus täällä / Please apply here
Hakuaika päättyy: 1.3.2020