(Poistunut julkaisusta)

Avdelningschef till K-Citymarket Stenhaga
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Är du ett proffs på att leda resultatinriktad försäljning och får du ditt team engagerat genom din egna energiska personlighet? Vi söker nu efter en chef till bruksvaruavdelningen för fast anställning vid K-Citymarket Stenhaga i Vasa.

Som avdelningschef ansvarar du för den dagliga operativa ledningen på bruksvaruavdelningen och du arbetar under butikschefen som svarar för varuhuset. Du ansvarar för att det är trevligt att besöka butiken och ser till att kunden och kvaliteten ligger i fokus i allt man gör. Som förman för din enhet ansvarar du också för personalfrågor samt personalens trivsel, välmående och kunskapsutveckling.

Avdelningens mångsidiga och utmanande uppgifter kräver organiseringsförmåga, kundbetjäningskunskap samt kännedom om konsumentbeteenden. Vi önskar att du har en utbildning inom den kommersiella sektorn och tidigare erfarenhet av förmansarbete. Vi vill erbjuda våra kunder en kundupplevelse över förväntan, därför vill vi att även du anser kundbetjäning vara din passion. Uppgiften kräver utmärkta kunskaper i svenska och finska.

Du kommer att trivas i uppgiften ifall du har en stark vilja att utveckla dig själv och din organisation på ett målinriktat sätt. Du är resultatinriktad och leder ditt team på ett positivt och entusiastiskt sätt – utan att förglömma en förstaklassig kund- och arbetsupplevelse.

Handelsbranschen förnyas och digitaliseras i snabb takt enligt internationella trender, det erbjuder affärsinriktade personer oändliga möjligheter att utveckla och överträffa sig själv. Vi erbjuder dig en mångsidig, omväxlande och ansvarsfull förmansuppgift samt flertalet karriärsmöjligheter i en internationell koncern. Du får ett glatt gäng medarbetare, som är entusiastiska och professionella. Du får även ta del av K-gruppens mångsidiga personalförmåner.

Hos oss arbetar du för världens mest hållbara företag inom handelsbranschen. Gemensamma värderingar, principer och tillvägagångssätt ligger i grunden i allt vad vi gör. I vårt arbete med hållbarhet fokuserar vi på människans och miljöns välmående.

Vi gör en bra affär – kom jobba för K-gruppen!

Vi genomför rekryteringen tillsammans med Barona. Mera information om uppgiften ger HR konsult Mette Karlman på torsdag 4.4 mellan klo 13:00-15:00 och onsdag 10.4 mellan klo 09:00-11:00. Skicka in din ansökan med lönebegäran senast den 19.4.2019.