(Poistunut julkaisusta)

AVaustallentajia Tampereelle osa-ja koko-aika työhön
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Etsimme kansainvälisesti tunnetulle ja isolle logistiikka-alan asiakasyrityksellemme avaustallentajia sekä keikkatöihin, että kokoaikaiseen työsuhteeseen elokuulle

 

Työ koostuu pääasiassa paperisten dokumenttien ja rahtikirjojen skannauksesta ja kirjauksista järjestelmiin. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 06-14 ja 13-21 välisenä aikana.

 

Aikaisempaa työkokemusta tehtävästä ei vaadita, mutta alan tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme, että omaat hyvät tietokonetaidot ja pystyt työskentelemään erilaisten ohjelmien kanssa. Työ vaatii tarkkuutta ja ripeyttä.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä logistiikka-alan yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja mahtavan tiimin tuen. Palkkaus määräytyy alan työehtosopimuksen mukaan.

 

Työt alkavat elokuussa tai myöhemmin syksyllä. Hae tehtävää pikaisesti jättämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.adecco.fi. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Adeccolta Lauri Pelkonen puh. 050 444 4448, lauri.pelkonen@adecco.fi