(Poistunut julkaisusta)

Avaustallentajia keikkatyöhön Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018Työn kuvaus:
  Etsimme kansainvälisesti tunnetulle ja isolle logistiikka-alan asiakasyrityksellemme avaustallentajia kiireapuun. Työ sopii esimerkiksi logistiikka-alan opiskelijalle joka saa tästä mahdollisuuden ponnistaa uralle ison ja kansainvälisen kuljetusyrityksen kokemuksella. 

Työ on kahdessa vuorossa tehtävää päivätyötä klo 06-14 ja 13-21 välisinä aikoina. Työ koostuu pääasiassa paperisten dokumenttien ja rahtikirjojen skannauksesta ja kirjauksista järjestelmiin.

Aikaisempaa työkokemusta tehtävästä ei vaadita. Toivomme, että sinulla on hyvät tietokonetaidot ja pystyt työskentelemään erilaisten ohjelmien kanssa. Työ vaatii tarkkuutta ja ripeyttä.

Tarjoamme sinulle hyvää mahdollisuutta tutustua kansainväliseen logistiikka-alan ja mahdollisuuden tienata lisätyötä opiskelun tai muun työn ohella.

Työt alkavat marraskuun viimeisellä viikolla, joten hae tehtävää pikaisesti jättämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 11.11.2018 mennessä. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa HR-konsultti Maria-Felicia Järvinen, puh. 050 4444480.

Asiakkaan tehtävänimike:  Avaustallentaja


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Maria-Felicia Järvinen


Toimipaikka:  Tampere