Avainpalveluhenkilö
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2021

AM Lukkoasema etsii kahta avainpalveluhenkilöä osa-aikatyöhön. Oletko tarkka ja asiakaspalvelutyöstä kiinnostunut henkilö, jolle sopii työskentely muutamana päivänä kuukaudessa?

Mikä homma? Mitä tehtäviä?
Tarjoamme mahdollisuutta työskennellä vähintään kahtena päivänä (minimi 15h) kuussa avainpalveluhenkilön tehtävissä. Työpäivät painottuvat kuun vaihteisiin vuokra-asuntojen avainten luovutuksen yhteyteen. Satunnaisesti voi tulla myös muita lisätöitä tehtäväksi. Kesäkaudella mahdollisuus lisätunteihin osaamisen mukaan. 

Avainpalveluhenkilön tehtäviin kuuluu pääasiassa myymälän avainhallinta-asiakkaiden palvelu pitäen sisällään luovutuksia ja palautuksia sekä muuta avainhallintajärjestelmän käyttöä. Tehtävässä toimit osana iloista ja tehokasta joukkuetta, josta asennetta ja huumoria ei puutu.

Toivomme sinulta
Asiakaspalveluhenkisyys, reippaus ja huolellisuus kuvaavat etsimäämme henkilöä. Tehtävässä suoriutuminen ei vaadi aiempaa kokemusta alan tehtävistä, mutta kaupallisen koulutuksen ja aiemman asiakaspalvelukokemuksen katsomme eduksi. Englannin kielen taidon asiakaspalvelutilanteissa katsomme eduksi. Hyvät tietotekniset taidot ovat välttämättömyys tehtävien hoidon kannalta. Työn luonteen vuoksi edellytämme hakijalta nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme
Tarjoamme työpaikan yrityksestä, joka on alallaan tunnettu ja luotettu toimija. AM Lukkoasemalla pidetään huolta työntekijöistä ja kehitetään toimintoja jatkuvasti. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Hakuprosessi
Jos tunnistit itseni kuvauksesta, tule mukaan hyvään porukkaan! Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian kotisivujemme www.workpower.fi kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että kaikki yhteydenotot tulee tehdä Workpowerin kautta.

Jäikö kysyttävää?
Lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö HR-trainee Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi

Avainsanat: avainpalveluhenkilö, myymälätyöntekijä, osa-aikainen, lukkoasema

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473514
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere