Avainasiakasvastaava
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kaapeli- ja liitostekniikan asiantuntija ja kokonaistoimittaja. Etsimme heidän myyntitiiminsä vahvistukseksi osaajaa nimikkeellä

AVAINASIAKASVASTAAVA

Etsimämme henkilö on sähkövoimatekniikan ammattilainen, joka toimii mielellään asiakasrajapinnan ongelman ratkaisijana ja neuvottelijana. Työskentely tapahtuu osana ammattitaitoista asiantuntijoiden ryhmää.
Tehtävät koostuvat kojeistovalmistuksen asiakaskunnan laajentamisesta sekä sähkötukkuliiketoiminnan ja jälleenmyyntikanavien ylläpidosta. Myynnin laajentaminen uusien asiakkaiden suuntaan ja tuoteasiantuntijana toimiminen olemassa olevien asiakkaiden suuntaan ovat tärkeimpiä tehtäviäsi.
Toivomme matkustusvalmiutta, sillä asiakasyritysten toimipisteet sijaitsevat ympäri Suomea ja osa työtehtävistä tapahtuu asiakkaiden luona.

Eduksi tehtävää täytettäessä katsotaan tuntemus sähkötukkukaupasta, sillä tämän puolen toimijat ovat rekrytoitavan henkilön merkittävimmät asiakaskontaktit.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle modernin ja viihtyisän työpaikan, tiiviin työyhteisön ja oivat kasvumahdollisuudet työssäsi. Asiakasyrityksemme on vakavarainen ja pitkäikäinen toimija, jolla on vahva kasvuhakuinen konserni taustatoimijana, joten oikeille henkilöille tarjolla on loistavia mahdollisuuksia uralla etenemiseen.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Avainasiakasvastaava. Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Kiiskilä, henri.kiiskila@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279653
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Henri Kiiskilä (henri.kiiskila (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: 0207414852
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa