(Poistunut julkaisusta)

AVAINASIAKASTIIMIN PÄÄLLIKKÖ
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haemme rakennuttaja- ja suunnittelijamarkkinointitiimimme vahvistukseksi

AVAINASIAKASTIIMIN PÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Avainasiakastiimin päällikön tehtävässä johdat ryhmää, joka markkinoi järjestelmiämme rakennuttajille ja rakennusliikkeille sekä suunnittelijoille. Osallistut myös itse aktiivisesti erityisesti rakennuttajamarkkinointiin. Tavoitteenasi on tuottaa lisäarvoa rakennusten energia- ja kustannustehokkuuden parantamiseen projektin suunnitteluvaiheessa, joka seuraa koko ilmanvaihdon toteuttamisprosessin aikana aina luovutukseen asti. Tuet koko myyntiorganisaatiota myynnin edistämisessä ja teet tiivistä yhteistyötä koko myyntiorganisaation kanssa. Työpöytäsi sijaitsee Espoossa.

Sinulla on laaja kokemus ilmastointialan tuotteista ja järjestelmistä, ymmärrät investoinnin ja elinkaarikustannuksen vaikutuksen ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Esimiehenä olet energisoiva ja motivoiva ja sinulla on palava halu viedä tiimiä eteenpäin kohti huipputulosta. Haluat toimia tiimisi tukena innostaen heitä löytämään keinoja ilmanvaihdon ratkaisuihin. Olet myös luonteva esiintyjä ja sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Arvostamme vahvaa LVI-alan osaamista, aloitteellisuutta ja aktiivisuutta sekä ilmastointi- ja rakennusalan asiakastuntemusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn kansainvälisessä yrityksessä. Pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa projekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa osana innostavaa ja alati kehittyvää työyhteisöä.

Hae tehtävää sähköisellä hakulomakkeella 23.10.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella myyntijohtaja Rainer Knutsilta 19.10. klo 10-15, 22.10. klo 14-18 ja 23.10. klo 13-16, puh. 040 868 3143.