Avainasiakaspäällikkö
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2021
Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.


Olemme muutosmatkalla emmekä tyydy siihen, miten teemme asioita nyt vaan nostamme rimaa jatkuvasti. Myynti yrityksille -organisaatio on keskeisessä roolissa tekemässä tätä muutosta ja siksi etsimme nyt joukkoomme avainasiakaspäällikköä Kampin toimipisteeseen Helsinkiin. Työsuhde on vakituinen.

Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme keskiössä ja tässä roolissa pääset työskentelemään merkittävien asiakkuuksiemme kanssa, joita ovat muun muassa kiinteistösijoitusyhtiöt, konesalitoimijat ja rakennusliikkeet. Asiakkaamme haluavat rakentaa hiilineutraalia tulevaisuutta yhdessä kanssamme ja avainasiakaspäällikkömme on kriittisessä roolissa tukemassa asiakkaitamme kohti tätä tavoitetta.

Avainasiakaspäällikkönä vastaat
energiaratkaisujemme myynnistä, nimetyistä asiakkuuksistamme ja johdat systemaattisesti asiakassuhteita. Rakennat vahvaa, luotettavaa ja molemminpuolisesti arvokasta energiakumppanuutta asiakkuuksillesi. Lisäksi huolehdit asiakkuuksien myyntiputken läpinäkyvyydestä ja kehittymisestä sekä CRM -tiedon ajantasaisuudesta ja myyntiennusteesta. Varmistat myös, että asiakkaamme saavat laadukasta palvelua ja yhteistyömme on oivaltavaa, näkemyksellistä ja asiakkaalle lisäarvoa tuottavaa. 

Menestyäksesi tässä roolissa sinulle on kertynyt aiempaa kokemusta B2B myynnistä ja asiakkuuksien johtamisesta. Viestit vakuuttavasti niin suomeksi kuin englanniksi myös yritysten ylimmän johdon kanssa. Lisäksi toivomme sinulta kiinnostusta ja intoa perehtyä energia-alaan sekä vahvaa kaupallista otetta. Etsimme asiakastyöstä nauttivaa ja innostunutta kollegaa, joka on parhaimmillaan asiakasrajapinnassa ja myynnin äärellä.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Jani Luukkoselta (0400 325 515 / jani.luukkonen@helen.fi). Hän on tavoitettavissa puhelimitse 3.9. klo 13-14 ja 7.9. klo 10-11.

Kohtasivatko energiamme?
Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 19.9.2021 mennessä.

Yhdistetään voimat!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot