(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
LeasePlan Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa menestystarinaamme - etsimme myyntitiimiimme uutta 

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ 

vahvistamaan kasvuamme. 

Avainasiakaspäällikkönä toimintasi kulmakivenä on aktiivinen B2B-palvelumyynti LeasePlan Finlandin kansainvälisille ja corporate-asiakkaille (nimetyille suurasiakkaille). Tavoitteenasi on kehittää ja kasvattaa olemassa olevia asiakkuuksia. Sinulle myyntityö tarkoittaa asiakkaan ongelman ratkaisemista palveluidemme avulla. Apunasi myyntityössä on LeasePlanin omat osaajamme sekä laaja asiantuntijaverkostomme. Kehität erinomaisen asiakaskokemuksen lisäksi asiakaskannattavuuttamme ja palveluprosessejamme asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Uskomme, että vain tarjoamalla parasta asiakaskokemusta voimme menestyä. Tästä syystä asiakas on sinulle aina etusijalla.

Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta ja näyttöä B2B-palvelumyynnistä. Myynnin ammattilaisena sinulla on hyvät esiintymis- ja viestintätaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Motivoidut asiakkaan haasteiden ratkomisesta samalla tavoitteesi saavuttaen. Ymmärrät aktiivisuuden ja suunnitelmallisuuden merkityksen myyntityössä. Kunnioitat myös sellaista osaamista, joka eroaa omastasi. Pystyt kommunikoimaan luottamusta herättävästi, keskustelitpa teknisen asiantuntijan tai liiketoimintajohdon kanssa. Kykenet työskentelemään itsenäisesti kaikkien asiakkuuden hoitoon liittyvien tehtävien parissa ja viet asiat loppuun saakka laadukkaasti.

TARJOAMME 

Autoilu ja liikkuminen ovat murroksessa, ja tässä tehtävässä pääset mukaan luomaan uusia palvelumalleja vastaamaan uusiin liikkumisen tarpeisiin. Kollegoiksesi saat huippuosaavan porukan ja taaksesi ison konsernin tuen.  

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen meille osoitteessa www.arespartners.fi linkin Aresnets kautta 6.10.2020 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä LeasePlanin myyntijohtaja Sami Kouvalta, p. 044 756 9900, varmimmin tavoitettavissa 29.9 klo 15-16 ja 30.9. klo 15-16 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttiselta, p. 0400 426 127, varmimmin tavoitettavissa 24.9. klo 9-10.30 ja 2.10. klo 8-9.30.