Avainasiakaspäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Valtavalo Oy on suomalainen vakavarainen energiatehokkaisiin LED-valaistusratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on parantaa asiakkaiden hyvinvointia ja kilpailukykyä energiaa ja luontoa säästävillä vaihtoehdoilla. Oma tuotekehitys ja valmistus sekä laaja yhteistyöverkosto yhdessä lyhyen toimitusketjun kanssa takaavat korkeimman mahdollisen laadun kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Valtavalon oman tuotekehityksen tuloksena syntyneet Valtavalo® LED-valoputket valmistetaan Valtavalon suomalaisessa tuotantolaitoksessa käyttäen viimeisintä automaatioteknologiaa.

https://valtavalo.fi/

Oletko ratkaisumyyntitaitoinen B2B-myynnin ammattilainen, jolla pysyy hyppysissä suuretkin asiakassalkut?

Haemme asiakkaallemme Valtavalo Oy:lle kasvun tueksi uutta AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan heidän Varsinais-Suomen asiakkuuksista ja B2B-uusasiakashankinnasta!

Tehtävissäsi vastaat oman alueesi asiakkuuksien hallinasta sekä yrityksen valaistusalan kokonaisvaltaisten ratkaisujen myynnistä ja markkinoinnista tuottaen asiakkaille hyötyä ja lisäarvoa. Vastuullasi on erityisesti alueesi avainasiakkuuksien kokonaisvaltainen kehittäminen ja hallinta sekä tavoitteellinen myynnin kasvattaminen Valtavalo Oy:n strategian mukaisesti.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta B2B-myynnistä ja asiakkuuksien hallinnasta. Hakemamme tekijä on asiakas- ja ratkaisukeskeinen sekä tuloshakuinen työpersoona jolta taittuu työnteko niin suomen kuin englannin kielellä. Hakijan eduksi luetaan teknisen tai kaupallisen alan korkeakoulu-tutkinto ja ruotsin kielen taito.

Työn luonteen johdosta hakijoilta edellytetään matkustusvalmiutta. Valitun henkilön asemapaikka sijaitsee Varsinais-Suomessa tai sen läheisyydessa ja työtä tehdään kotikonttorilta käsin.  

Tämä on juuri SINUN mahdollisuutesi kiinnittää itsesi vastuulliseen ja itsenäiseen rooliin osana Valtavalon loistavaa myyntitiimiä, jossa sinulle tarjotaan kehittyvän kansainvälisen yrityksen tarjoamat mahdollisuudet, modernit työkalut sekä kilpailukykyiset edut.

Palkkaus tehtävässä on kokemus- ja osaamistaustan mukainen sopimuspalkkaus kattavalla pohjapalkalla sekä kannustavalla provisio-mallilla.

Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 11 -15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointisuunnittelija
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386988
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pori, Varsinais-Suomi, Salo, Turku