(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Nimeni on Petteri Hernelahti ja vastaan Telian laajakaistapalveluiden myynnistä taloyhtiöille. Tiimissämme on rautaista myynnin osaamista ja mahtava yhdessä tekemisen henki. Etsimme nyt joukkoomme myynnistä ja hyvästä asiakaskokemuksesta innostuvaa, tuloshakuista avainasiakaspäällikköä vastaamaan taloyhtiömyynnistä Pohjois- ja Keski-Suomen alueella.

 

Seuraava mahdollisuutesi

Avainasiakaspäällikkönä vastaat sinulle nimetyillä alueilla taloyhtiöille suunnattujen laajakaistapalveluiden myynnin tuloksellisuudesta sekä kumppanitoiminnasta isännöitsijöiden, rakennuttajien ja paikallisyhdistysten kanssa. Luot vahvat henkilösuhteet ja verkoston alueesi toimijoiden keskuudessa ja olet avainasemassa edistämässä Telian taloyhtiöpalveluiden menestystä niin paikkakunnilla missä olemme haastajan asemassa kuin kotikentälläkin.

Myyntitiimin jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa liiketoimintamme palvelutarjoaman ja toimintamallien kehittämiseen yhdessä muun organisaation kanssa.

 

Kuka sinä olet?

Olet myynnillisistä haasteista nauttiva tuloshakuinen myynnin ammattilainen. Sinulla on itsenäinen ja oma-aloitteinen ote työhösi ja osaat mukauttaa tekemisesi yhteisesti sovittuihin raameihin. Sinulla on kyky hallita omaa ajankäyttöäsi ja osaat priorisoida toimintaasi.

Olet aktiivinen verkostoituja ja nautit asiakkaiden kanssa toimimisesta sekä puhelimitse että kasvotusten. Kykenet luomaan pitkäaikaisia luottamussuhteita yhteistyökumppaneiden kanssa ja ymmärrät erinomaisen asiakaskokemuksen tärkeyden. Pyrit kehittämään toimintaamme ja innostat muita aktiivisuudellasi ja esimerkilläsi.

 

Osaamisesi ja kokemuksesi

Sinulla on:

  • Näyttöjä muutaman vuoden menestyksekkäästä myyntityöstä. B2B myyntikokemus katsotaan eduksi
  • Erinomaiset neuvottelutaidot
  • Erinomaiset verkostoitumis- ja yhteistyötaidot
  • Kyky järjestelmälliseen ja oma-aloitteelliseen toimintaan
  • Tehtävään soveltuva koulutus

 

Mitä voit odottaa?

Vastaat itsenäisesti laajan alueen myyntituloksista, mutta sinua ei jätetä yksin vaan työtäsi tukee kokenut tiimimme jossa tehdään töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Tämänhetkisen toiminta-alueesi suurimmat paikkakunnat ovat Rovaniemi, Oulu, Jyväskylä ja Joensuu, mutta aluejakoon voi jatkossa tulla myös muutoksia. Asemapaikkasi voi olla Rovaniemi, Oulu tai Jyväskylä. Tehtävä edellyttää valmiutta aktiiviseen liikkumiseen alueella.

Tehtävä antaa mahdollisuuden vaikuttaa merkittävästi Telian kuluttajaliiketoiminnan menestykseen nopeasti kasvavassa taloyhtiömarkkinassa. Telian asema teleoperaattorina ja mediayhtiönä luo uusia kiinnostavia mahdollisuuksia myös taloyhtiöliiketoiminnan kehittämiseksi. Et ole kuitenkaan tulossa valmiiseen pöytään, vaan lyöttäytymässä mukaan kiinnostavalle matkalle jossa yhdessä luomme edellytykset kaupalliselle menestykselle taloyhtiömarkkinassa.

 

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tätä matkaamme, lähetä meille näköisesi hakemus nettisivujemme kautta telia.fi/career.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Petteri Hernelahti +358 40 302 6666.

 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!