(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Etsimme Etelä-Suomen myyntitiimiimme 

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

Abloy tarvitsee lisää myynnin ammattilaisia palvelemaan asiakkaita entistä paremmin. Suomen arvostetuimpiin kuuluva lukitus- ja kulunvalvonnan brändimme on tunnettu niin kotimaassa kuin maailmallakin. Avainasiakaspäällikkönä ylläpidät ja kehität pitkäaikaisia, luottamuksellisia asiakassuhteita sekä solmit uusia ABLOY -tuotteiden avainasiakkuuksia. 

Etsimme aktiivista osaajaa oviympäristöratkaisujen asiantuntijaksi asiakkaillemme. Arvostamme myyntikokemusta rakennus/kiinteistöalalta, ymmärrystä sähköisistä lukitusjärjestelmistä sekä kulunvalvontajärjestelmien osaamista. Kokonaisvaltainen oviympäristön tunteminen katsotaan eduksi. Toimit asiantuntijana loppukäyttäjillemme sekä jälleenmyyjille.

Sinulla on yliopisto/AMK-tasoinen tekninen tai kaupallinen koulutus. Puhut ja kirjoitat suomea ja englantia sujuvasti. Tavoitteellinen, itsenäinen ja pitkäjänteinen myyntityö sytyttää sinut, ja viihdyt paremmin asiakkaiden luona kuin toimiston pöydän ääressä. Sinulla saattaa olla jo kokemusta B2B-myynnistä, ja asiakkuuksista huolehtiminen on tuttua työtä. Olet valmis matkustamaan työssä, ja elämäntilanteesi mahdollistaa työskentelyn myös perinteisten toimistoaikojen ulkopuolella.

Kanssamme saat mahdollisuuden työskennellä jatkuvasti uudistuvalla alalla tunnetun brändin alla, kiinnostavien tuotteiden ja tuoteperheiden parissa. Tukenasi on iso joukko alan vahvoja ammattilaisia, ja työssä yhdistyy sopivalla tavalla vastuu ja vapaus tekemiseen.

Soita myyntipäällikkö Joona Sundmanille, kerro itsestäsi ja kysy lisää tehtävästä, p. 040 6736510. 

Hae tehtävää 15.6.2020 mennessä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0b88b7bc&lang=fi-FI