(Poistunut julkaisusta)

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ
Saarioinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Tule Foodservice-tiimiimme aktiiviseksi
 
AVAINASIAKASPÄÄLLIKÖKSI
 
vastaamaan nimetyistä Foodservice-asiakkuuksista sekä tekemään uusasiakashankintaa.
 
Työskentelyotteesi on tuloshakuinen, ratkaisukeskeinen ja analyyttinen. Operatiivisen myynti- ja asiakastyön lisäksi suunnittelet liiketoiminta- ja asiakaslähtöisenä henkilönä toimintaa myös pitkäjänteisesti. Tilanneherkkyys ja ennakointikyky ovat vahvuuksiasi. Et juutu vanhoihin toimintatapoihin, vaan ideoit uutta ja kehität olemassa olevaa tuoden ajatuksesi aktiivisesti esiin. Olet tehokas verkostoituja ja käytät kontaktejasi aktiivisesti.
 
Sinulla on todennäköisesti kaupallinen koulutus. Koulutustaustaasi enemmän meitä kiinnostaa kuitenkin näyttösi menestyksellisestä b-to-b myynnistä ja asiakastyöskentelystä sekä se, kuinka hyvin tunnet kaupallisten ammattikeittiöiden sekä ruuan ammattilaisten tarpeet. Toimipaikkasi on Vantaalla tai Tampereella, edellytyksenä on kuitenkin valmius liikkua ja työskennellä tiiviisti asiakkaiden kanssa tarvittaessa koko Suomen alueella.
 
Odotamme Sinua innolla tiimiimme kehittämään kanssamme tulevaisuuden Foodservice-maailmaa! Työssä menestymistäsi tukemassa on tinkimättömästi herkullinen ruoka sekä huippuammattilaisten tiimi.
 
Kysy lisätietoja asiakkuusjohtaja Pekka Markkulalta pe 29.11. klo 14-16 tai to 5.12. klo 14-16, p. 040 5509963. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 10.12.2019 mennessä osoitteeseen www.saarioinen.fi -> Saarioinen -> Avoimet työpaikat tai https://rekry.saarioinen.fi/meprekry