(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
Berner Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Haemme Bernerille kokenutta ja tavoitteellista

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan strategisesta asiakkuudesta ja myyntitiimistä

Vastaat yritystasolla Bernerin strategisen asiakkuuden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja johtamisesta. Rakennat yhdessä asiakkaan kanssa vuosisuunnitelmat ja budjetit sekä vastaat suunnitelmien toteuttamisesta aina myynnin seurantaan saakka. Asiakasyhteistyön jatkuvan kehittämisen ohella reagoit asiakkailta tulevaan palautteeseen ja pidät huolen, että koko organisaatio on aina askeleen asioiden edellä asiakaskokemusta vahvistaen ja asiakastyytyväisyyttä lisäten. Asiakkuuden johtamisen lisäksi sinulla on vastuu myyntitiimin johtamisesta ja sen kehittämisestä.

Sinulla on useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja suomalaisen päivittäistavarakaupan hyvä tuntemus. Ymmärrät strategisen asiakkuuden johtamisen vaatimukset, ja niiden mukaisesti sinulla on kykyä ja valmiuksia tiedolla johtamiseen sekä aktiiviseen työskentelyyn kentällä yhdessä myyntiedustajien kanssa. Sinulla on kyky kehittää vastuullisia ratkaisuja, monikanavaista asiakaskokemusta ja asiakkaan liiketoimintaa sekä niissä tarvittavia prosesseja ja logistiikkaa. Sinulla on myös tehtävään soveltuva kaupallinen loppututkinto (tradenomi AMK, KTM tai vastaava) ja kokemusta esimiehenä toimimisesta. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja uskot kaikessa tekemisessäsi pitkäaikaisten asiakassuhteiden kehittämiseen ja syventämiseen. Suomen kielen lisäksi sinulla on sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen.

Tarjoamme sinulle haastavan, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden vähittäiskaupan parissa. Meillä on aidosti avoin ja kannustava ilmapiiri, jossa pääsee sekä itse kehittymään että kehittämään yritystämme. Tueksesi saat ammattitaitoiset ja aktiiviset kollegat. Varmistamme henkilöstömme hyvinvoinnin laadukkailla työterveyspalveluilla ja tukemalla monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Lisätietoja antaa luottamuksellisesti Kimmo Hakkala, p. 050 546 2065, varmimmin 26.11. klo 15-17 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p 0400 426 127, varmimmin 21.11. ja 25.11. klo 16-17. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi 4.12.2019 mennessä.