(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspaallikkö
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019
Etsimme elintarviketeollisuuden asiakkaallemme Ouluun

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ äitiysloman sijaiseksi.

Asiakkaamme on kymmeniä vuosia alallaan toiminut perheyhtiö. Heillä työskentelee noin 40 henkilöä. Asiakkaamme haluaa valmistaa hyviä tuotteita, ja siksi he panostavat osaamiseen ja sitoutumiseen. Valmistusteknologia on modernia ja reseptit persoonallisia. Niistä rakentuu maukas ja laadukas tuote.

Avainasiakaspäällikkönä päätehtäväsi on vastata HoReCa – asiakkuuksista sekä pienemmistä ketjuista kokonaisvaltaisesti, sisältäen myyntityön, asiakassuhteen hoidon ja uusasiakashankinnan. Työsi sisältää paljon asiakastapaamisia niin olemassa oleviin asiakkuuksiin kuin uusasiakaskäyntejä, joten tehtävässä on tärkeää ymmärtää aktiivisuuden merkitys sekä nauttia myyntityön tuomista haasteita. Työssäsi raportoit suoraan esimiehellesi sekä pyydettäessä koko myyntitiimille ja/tai johtoryhmälle. Työ sisältää myös matkustamista Suomessa.

Työtehtäviisi kuuluu:
- Asiakkaamme tuotteiden myynti
- Valmiin asiakaskunnan ylläpito, sisältäen mm. hinnastotarjousten laadinnan ja hinnastojen ylläpidon
- Uusasiakashankinta ja asiakassuhteiden luominen, sisältäen mm. asiakaskäyntejä neuvotteluineen
- Osallistuminen asiakkaamme brändin kehitykseen ja markkinointiin tiimin kanssa

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva kaupallinen tutkinto, esim. tradenomi. Voit olla jo myyntityössä kokemusta kerryttänyt tekijä tai voittamattoman asenteen omaava tulevaisuuden tähti. Työssä menestyminen edellyttää ensiluokkaisia sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Koulutustaustaakin tärkeämpää on oma halu kehittyä ja tehdä tulosta.

Etsimällämme henkilöllä on:
- Soveltuva koulutus
- Kiinnostus elintarvikealaa kohtaan
- Sujuva suomen ja englannin kielitaito
- Hyvä käytännön tason sosiaalisen median tuntemus

Tarjoamme:
- Näköalapaikan alansa johtavalla elintarviketeollisuuden valmistajalla
- Arvokasta kokemusta elintarviketeollisuudesta
- Hyvän ja luotettavan kotimaisen työnantajan
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Pitkäkestoisen työsuhteen
- Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan huippu tiimin kanssa

Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Palkka: Palkkatoive
Työn kesto: Äitiysloman sijaisuus, jonka jälkeen mahdollisuus jatkaa asiakkaamme palveluksessa vakituisessa työsuhteessa muissa toimenkuvissa.

Mikäli tämä työ on sinua varten, jätä hakemuksesi www.go-on.fi sivujen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tämä on suorarekrytointi asiakkaallemme. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulu HR-päällikkö Marja Parkkari puh. 044 330 8824. Emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.