(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
SLO OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja ja alansa edelläkävijä. SLO palvelee asiakasyrityksiään verkossa ja 36 toimipisteessä asiakaskohtaisilla ratkaisuilla, luotettavalla logistiikalla, korkealaatuisilla tuotteilla sekä ammattitaitoisella ja innostuneella henkilöstöllä. Yrityksen liikevaihto on n. 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 500 henkilöä. SLO kuuluu kansainväliseen Sonepar-konserniin, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja.

 

Haemme Oulun toimipisteeseen aktiivista, asiakaskeskeistä ja ammattimaista

 

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

 

Sähkönjakelu- ja verkonrakennusasiakkaat

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastaat nimettyjen sähköverkkoasiakkaiden asiakastyytyväisyydestä Pohjois-Suomen alueella. Työssäsi korostuu asiakaslähtöisyys, tarpeiden ymmärtäminen, ratkaisukeskeisyys sekä luottamuksellisten suhteiden rakentaminen ja syventäminen. Roolisi on aktiivinen ja vuorovaikutteinen kehittäessäsi yhteistyötä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan. Toimit myös uusasiakashankinnassa.

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille ja muun organisaation osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus sekä virtaa ja aitoa intohimoa asiakaslähtöiseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Sinulla on aiempaa kokemusta sähköalalta, myyntitaitoa sekä vastuualueesi asiakkaiden liiketoimintatuntemusta. Olet systemaattinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa. Haluat haastaa itseäsi ja olet myös valmis laittamaan itsesi likoon. Sinulle on hyötyä aiemmasta SAP-osaamisesta.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa Pohjois-Suomen aluejohtaja Seppo Mustonen, p. 050 568 3905, seppo.mustonen@slo.fi.

HAKEMUKSET

Lähetäthän hakemuksesi www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 26.8.2019 mennessä.