(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
LeasePlan Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa menestystarinaamme? Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä talon sisällä uusiin tehtäviin, etsimme myyntitiimiimme uutta

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan kasvuamme.

Avainasiakaspäällikkönä toimintasi kulmakivenä on aktiivinen B2B-palvelumyynti.

Tavoitteena on kehittää ja kasvattaa olemassa olevia asiakkuuksia. Sinulle myyntityö tarkoittaa asiakkaan ongelman ratkaisemista palveluidemme avulla. Apunasi myyntityössä ovat laaja asiantuntijaverkostomme; laadit yhdessä heidän kanssaan asiakkaiden liiketoiminnan tarpeita vastaavia tarjouksia. Samalla kehität asiakaskannattavuutta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Osallistut aktiivisesti palveluprosessiemme kehittämiseen.

Uskomme, että vain tarjoamalla parasta asiakaskokemusta, voimme menestyä. Tästä syystä asiakas on sinulle aina etusijalla.

SINÄ

Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta ja näyttöä B2B-palvelumyynnistä. Synnynnäisenä myyjänä sinulla on hyvät esiintymis- ja viestintätaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Motivoidut myynnillisistä tehtävistä ja olet tulosorientoitunut, aktiivinen ja systemaattinen. Kunnioitat myös sellaista osaamista, joka eroaa omastasi ja pystyt kommunikoimaan luottamusta herättävästi, keskustelitpa teknisen asiantuntijan tai liiketoimintajohdon kanssa. Kykenet työskentelemään itsenäisesti kaikkien asiakkuuden hoitoon liittyvien tehtävien parissa, ja viet asiat loppuun saakka laadukkaasti.

TARJOAMME

Autoilu ja liikkuminen on murroksessa, ja tässä tehtävässä pääset mukaan luomaan uusia palvelumalleja vastaamaan uusia liikkumisen tarpeita. Kollegoinasi on huippuosaava porukka ja takanasi on ison konsernin tuki.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen meille osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets viimeistään 4.8.2019.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä LeasePlanin myyntijohtaja Sami Kouvalta, p. 044 756 9900, varmimmin tavoitettavissa tiistaina 25.6. klo 15 - 17 ja torstaina 18.7. klo 8 - 10 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttiselta, p. 0400 426 127, varmimmin tavoitettavissa keskiviikkona 26.6. klo 16 - 17 ja perjantaina 12.7. klo 9 - 11.