(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
E. Laiho Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019
E. Laiho Oy
E. LAIHO Oy on ainoa työvaatteita valmistava yritys, jonka tuotanto on pysynyt kokonaan Suomessa. Lohjan tehtaalta valmistuu päivittäin noin 200 hyvän olon työvaatetta. Kaikki tuotteet tehdään korkealaatuisista materiaaleista
Toimenkuva
Etsimme E. Laiho Oy:n myyntitiimiin täydennystä.

Mikäli olet omaa työtäsi yrittäjämäisesti johtava, myyntihenkinen persoona, joka kokee tavoitteet miellyttävänä haasteena, saatat olla etsimämme henkilö. Tässä tehtävässä olet tekemisissä monipuolisen ja laatua arvostavan asiakaskunnan kanssa ja pääset tutustumaan alaan valtakunnallisesti. Työpäivään voi sisältyä asiakaspuheluita, vaatteiden sovitustilanteen järjestämistä asiakkaalla tai sitten olet matkalla pohjoiseen tapaamaan ihan uutta asiakasta. Työ on uusasiakashankintaa ja jo olemassa olevien asiakkuuksien ylläpitoa.
Odotamme sinulta
Rakennat oman päivittäisen työpäiväsi tavoitteellisesti ja tuloksellisesti. Myyntityö ja asiakaspalvelu ovat sinulle luontevia ja toimit pitkäjänteisesti sekä luotettavasti. Kykenet viestimään sujuvasti ja sinun on helppo käyttää työtä helpottavia sähköisiä järjestelmiä. Otat osaa myyntipalavereihin ja olet Lohjalla vähintään joka toinen viikko, muuten kotitoimistosi voi olla vaikka toisella paikkakunnalla. Luonteeltasi olet tiimityöskentelijä, vaikka nautit myös itsenäisistä asiakasmatkoista eli sinulla pitää olla mahdollisuus matkustamiseen sekä ajokortti.
Koulutus ja työkokemus
Sinulta ei edellytetä mitään tiettyä koulutustaustaa, mutta odotamme sinun tuntevan itsesi tarpeeksi hyvin tietääksesi, onko tämä unelmatyösi. Ja haluamme kuulla, miten ja miksi siinä menestyisit.
Muut tiedot
Tarjolla on monipuolinen ja itsenäinen työtehtävä ja hyvä taustatuki kotimaisessa perheyrityksessä, joka tunnetaan hyvästä maineestaan alalla.
Jos näet tässä juuri sitä, mitä olet aina halunnut, ilmianna itsesi! Laadi kunnollinen profiili ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Lisäkysymykset arkisin klo 9-11 välisenä aikana, puh. 040 3075409. Haastattelut alkavat jo hakuaikana.
Kesto
Vakituinen työ
Lisätietoja
Marjo Järvinen, Marjo.Jarvinen@vmp.fi, 040 307 5409
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.04.2019 mennessä.