(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on vahvassa kasvussa oleva suomalaisomisteinen henkilöstöpalvelualan yritys. Olemme osa Contineo-konsernia. Konsernin liikevaihto on n. 140 milj. euroa ja sen palveluksessa on yli 3800 työntekijää. www.rtkhenkilostopalvelu.fi

Uusasiakashankinta ja b2b -myynti – jos kolahti, jatka lukemista.

Haemme omaan organisaatioomme Kuopion toimistollemme myyntihenkilöä palveluratkaisujemme myyntiin sekä asiakassuhteiden laadukkaaseen kasvattamiseen.

Haemme henkilöä, jolla on kykyä hypätä asiakkaan saappaisiin ja hakea ratkaisua juuri heidän tarpeeseensa. Etsimämme henkilö on voimakkaasti tuloshakuinen ja kykenee johtamaan omaa myyntityötään.

Aikaisempi kokemus henkilöstöpalvelualasta ja työlainsäädännöstä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä on eduksi.

Työ pitää sisällään liikkumista Pohjois-Savon ja Ylä-Savon alueella, joten tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen kuukausipalkan ja työntekijäedut, joustavan työnantajan sekä mukavat työkaverit.

Jos haluat päästä mukaan huipputiimiimme, hae tehtävää oheisen hakulomakkeen kautta. Lisää hakemukselle palkkatoive ja cv. Hakuaikaa tehtävään on 25.3.2019 saakka.

Lisätiedot sähköpostilla jukka.rasanen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai puhelimitse 11.3.2019 klo 08-10 ja 13.3.2019 klo 15 – 17 välisenä aikana numerosta 045 1364877