(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
Anonyymi

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Etsimme yrityksen rentoon, mukavaan ja ammattitaitoiseen joukkoon myyntihenkistä ja innostunutta

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ (Key Account Manager)

Avainasiakaspäällikkönä vastaat nimettyjen asiakkaiden palvelukokonaisuudesta, asiakastyytyväisyydestä, kannattavuudesta ja palveluprosessien määrittelystä. Osana tätä tehtävää vastaat myös itsenäisesti asiakkaan päättäjä -suhteiden hoitamisesta ja ylläpidosta. Asiakashoidon lisäksi teet aktiivista myyntityötä ja kasvatat hallinnoitavaa palvelusopimuskantaa ja sopimukseen sisällytettyjen palvelujen määrää. Samalla kehität asiakaskannattavuutta yrityksen tavoiteasetannan mukaisesti. Tärkeimpänä tehtävänäsi yhdessä muun organisaation kanssa on varmistaa paras mahdollinen asiakaskokemus ja teet tiivistä yhteistyötä koko muun organisaation kanssa. Osallistut aktiivisesti palvelumallien ja yrityksen kokonaispalvelun kehittämiseen osana kaupallista kokonaistarjoamaa.

Edellytämme sinulta vahvaa myyntitaustaa ja osaamista B2B-palvelumyynnistä. Sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä työstä myös asiakkuuksien johtamisessa. Olet myynti- ja palveluhenkinen verkostoituja ja sinulla on erinomaiset esiintymis- ja neuvottelutaidot. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, tietotekniset taitosi ovat erinomaiset. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus mielellään kaupalliselta tai tekniseltä alalta.

Tarjolla on itsenäinen ja monipuolinen tehtäväkenttä sekä todellinen kehittymismahdollisuus asiakkuuksien johtamisen parissa osana kansainvälistä yritystä. Pääset sekä itse kehittymään että kehittämään yrityksen palvelutoimintoja. Tukenasi on ammattitaitoinen organisaatio, joka auttaa sinua menestymään tehtävässäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, puh. +358 400 426 127, varmimmin tavoitettavissa 2.1. klo 13-15 ja ja 9.1. klo 15-17. Muina aikoina luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersin rekrytointikoordinaattori Peppina Auvola-Junttonen, puh. +348 44 236 1600. Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kanssa osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 14.1.2019 mennessä.