(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
Unilever Food Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

haemme nyt

Avainasiakaspäällikköä

vastaamaan julkishallinnon asiakkaistamme Etelä-Suomen alueella sekä kansainvälisistä suurasiakkaistamme.

 

Työskentelet avainasiakaspäällikön roolissa, edustaen Unilever Food Solutionsin tuotevalikoimaa. Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu asiakassuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen sekä sopimusneuvottelut ja sopimusten jalkautus. Unilever Food Solutionsin edustajana tarjoat kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakaskunnallemme, joka koostuu Etelä-Suomen alueella sijaitsevista suurkeittiöalan asiakkaista ja suurista kansainvälisistä asiakkaistamme. Toteutat myös markkina-analyysejä ja tuotelanseerauksia, ja järjestät asiakastilaisuuksia yhdessä tuotekehitystiimin kanssa.

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on jo vankkaa kokemusta HoReCa-alalta, erityisesti elintarvikkeiden myynnistä suurkeittiöille ja  etenkin julkishallinnon asiakkuuksille. Sinulla on myös soveltuva ammattikeittiökoulutus (esim. suurtalousesimies, -keittiömestari tai -kokki). Työskentelet suurkeittiöiden ruuanvalmistusprosessien, julkishallinnon sopimuskaupan sekä tarjousten tekemisen (elintarvikkeet) kanssa ammattimaisesti sekä lisäarvoa tuoden. Ymmärrät tuotemerkkien vahvuuden ja seuraat mitä alalla tapahtuu.

Puhut sujuvaa suomea ja esiinnyt luontevasti; etsimämme ulospäinsuuntautunut ammattilainen esiintyy vakuuttavasti asiakastapaamisissa ja ylläpitää pitkäjänteisesti Unileverin asiakassuhteita. Vähintään hyvä englannin kielen taito on välttämätön ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Pystyt työskentelemään pitkäjänteisesti etenkin julkishallinnon prosessien parissa. Sinulla on erittäin oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelyote, ja haluat jatkuvasti kehittää asiakaslähtöistä toimintaa. Lisäksi sinulla on aina positiivinen asenne ja pelkäämätön suhtautumistapa sekä uusiin että nykyisiin asiakkaisiin. Sinulla on ajokortti ja pystyt myös matkustamaan Turusta Kotkaan ulottuvalla alueella.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn kiinnostavan tuotevalikoiman parissa, vahvojen brändien ympäröimänä. Pääset itse kehittämään rooliasi ja yrittäjähenkisesti vaikuttamaan oman työsi sisältöön. Käytössäsi on modernit työkalut, joiden avulla pystyt seuraamaan edistymistäsi ja tavoitteitasi, sekä tienpäällä että toimistossa Helsingin Vallilassa. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä vahvan myyntiorganisaatiomme ja markkinoinnin kanssa. Tarjoamme autoedun, kilpailukykyisen palkan sekä neljännesvuosittain maksettavat bonukset. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja haastavassa työympäristössä kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa.


Kiinnostuitko?

Jos sinulla on rakkautta ruokaa kohtaan, tämä on mahdollisuutesi kartuttaa myyntikokemustasi edustaen laadukkaita tuotteita ja yhtä toimialansa arvostetuimpia yrityksiä. Lähetä hakemuksesi siis jo tänään, työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

 

Näin haet

Lähetä hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi 26.10.2018 mennessä osoitteessa www.unilever.fi/careers. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löydyttyä.

 

Ota yhteyttä

Lisätietoa tehtävästä antaa Food Solutionsin maajohtaja Hanna Lindroos puh. +358 400 477 533. Hanna Lindroos puh. +358 400 477 533. Soittoajat torstaina 25.10 ja perjantaina 26.10. klo 9-15.  Hakuprosessista lisätietoja antaa Talent Advisor Tiia Autio (puh. 050 3000 286), soittoajat hakuaikana maanantaisin klo 10-11 ja torstaisin klo 9-10.