(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
S-Business Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

S-Business on S-ryhmän yritysasiakkaille suunnattu yrityskortti, joka tuo ylivoimaista hyötyä ja helppoutta yrityksen arkeen. Kortti käy maksuvälineenä yli 1600 S-ryhmän toimipaikassa. S-ryhmän toimialoja ovat päivittäis- ja käyttötavarakauppa, polttonestekauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa, autokauppa sekä maatalouskauppa. S-Business -kortteja käytetään päivittäisiin hankintoihin jo yli 30 000 suomalaisessa yrityksessä. S-Business Oy on SOK:n omistama tytäryhtiö.

Haemme nyt tiimiimme kokenutta B2B-myyjää vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan S-Business Oy:n avainasiakkuuksista sekä rakentamaan uusia. Toimit vahvassa yhteistyössä oman tiimisi ja alueosuuskauppojen kanssa tavoitteiden saavuttamiseksi. Pelikenttänä toimii koko Suomen yritysmarkkinat.

Viet sinulle asetettuja myyntitavoitteita eteenpäin itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Vastaat tärkeimpien asiakkuuksien hoitamisesta valtakunnallisesti. Olet myös aktiivisesti mukana erilaisissa projekteissa, joten projektijohtaminen ja onnistunut läpivieminen ovat vahvuuksiasi.

Et pelkää tarttua uusiin haasteisiin, viet asioita oma-aloitteisesti ja vastuullisesti eteenpäin. Hahmotat isot kokonaisuudet, mutta huolehdit kuitenkin yksityiskohdista ja käytännön asioista. Asiakasrajapinnassa työskentely sekä asiakasarvon luominen on sinulle lähellä sydäntä.

Odotamme sinulta:
- vahvaa kokemusta B2B-myynnin tuloksellisesta tekemisestä
- näyttöjä menestyksekkäästä myynnin tekemisestä sekä asiakkuuden kehittämisestä
- kiinnostusta ja osaamista itsenäiseen myyntityöhön sekä tiimityöskentelyyn
- oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- matkustusvalmiutta kotimaassa

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on valmius matkustaa kotimaan alueella. Lisäksi sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta yritysmyynnin parissa työskentelystä. Arvostamme myös kokemusta S-ryhmän toimialoista sekä maksukorttiliiketoiminnasta. Ruotsin kielen hyvä osaaminen katsotaan eduksi.

Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä osaksi innovatiivista liiketoimintaa ja energistä tiimiä, saat mukavat työkaverit ja pääset hyödyntämään ison talon hyvät edut. Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan itseäsi ja sisäistä myynnintekijääsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Erik Kajander, puh. 010 768 2591 ma 17.9. klo 8-9 ja klo 14-15. Voit laittaa myös sähköpostia osoitteeseen: erik.kajander@sok.fi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana joten haethan tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 23.9.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella.