(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Medialuotsi Oy on kotimainen nettimarkkinointiin erikoistunut mediatoimisto. Yritys räätälöi asiakkailleen oikeat mediaratkaisut ja toteuttaa ne kustannustehokkaasti saavuttaakseen parhaan lopputuloksen.

Haemme asiakkaallemme Turkuun kahta myyntihenkistä avainasiakaspäällikköä nettimarkkinoinnin pariin.

Tehtävänäsi on sopia tapaamisia asiakasyrityksiin sekä käydä myyntineuvotteluita jo sovituissa tapaamisissa asiakasyritysten kanssa. Tarjoat asiakkaille kysyttyjä sekä markkinoiden myyvimpiä nettimarkkinointipaketteja. Paketit pitävät sisällään mm. Google-, Facebook- ja Youtube-markkinointia sekä esimekiksi chat- eli pikaviestipalveluita. Paketit sopivat jokaiselle yritykselle ja ne ovat huolellisesti räätälöityjä ja toimivia kokonaisuuksia.

Työnkuvaasi kuuluu lisäksi neuvottelut vanhojen asiakkaiden markkinoinnin jatkamisesta tai laajentamisesta, asiakassuhteen ylläpito positiivisten neuvotteluiden avulla sekä kirjausten tekeminen järjestelmään. Pääset työskentelemään laadukkailla välineillä viihtyisässä ja inspiroivassa työympäristössä kotimaisen yrityksen palveluksessa. Saat käyttöösi tabletin, työpuhelimen sekä hands-free-laitteen.

Tässä yrityksessä työntekijöistä pidetään huolta.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa osaamista alalta, vaan saat hyvän koulutuksen tuotteisiin sekä esimiehen jatkuvan tuen kohti kehittymistä ja parempia tuloja. Saat erittäin kilpailukykyisen takuupalkan (2000 €/kk), jonka lisäksi saat kannustavan bonusjärjestelmän tueksesi. Koeajan jälkeen saat käyttöösi lisäbonusjärjestelmän sekä muita kannustimia. Kokemusta tärkeämpi on oikeanlainen asenne.

Olet hyvä sekä kuuntelemaan että keskustelemaan. Nautit vuorovaikutustilanteista ja positiivisuus on valttisi. Olet myyntihenkinen ja haluat oppia lisää pärjätäksesi paremmin työssäsi. Uskallat jatkuvasti kurkottaa kohti parempia myyntejä ja haluat sitoutua työhösi sekä tavoitteisiisi. Sinulta löytyy maalaisjärkeä, jonka avulla osaat toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syys-lokakuussa. Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä asiakasyrityksen kirjoille vakituiseksi. Työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Hae paikkaa rohkeasti!

Lisätietoja: elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: myynti, markkinointi, B-to-B, kokoaikatyö, kuukausipalkka, bonus