(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Haluatko yhdistää työssäsi rakennusalan osaamisen ja ihmisten kanssa työskentelyn? Barona Rakennus Oy etsii myyntipainotteista osaajaa vastaamaan Turun alueen myynnistä.

Työnkuvaus:

Avainasiakaspäällikkö vastaa alueen myynnistä ja sen kehityksestä. Työtehtäväsi pitävät sisällään rakennusalan asiakkaiden palvelemista ja uusien asiakassuhteiden luontia. Lisäksi olet mukana kehittämässä vanhoja asiakkuuksiamme sekä toimintamallejamme heidän kanssaan. Olennaista on asenne ja halu tehdä kovasti töitä työntekijöidemme ja asiakassuhteidemme kehittämisen eteen. Pääset osaksi henkilöstöpalvelualan johtavaa yritystä, mutta alan tuntemus ei ole pakollista, sillä perehdytämme sinut hyvin toimintamalleihimme. Lopullinen työnkuva muotoutuu valittavan henkilön vahvuuksien ja omien intressien mukaan.

Tarjoamme:

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan menestyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden kasvaa alan huippuosaajaksi. Meillä tehdään töitä nuorekkaassa työporukassa tiiminä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Pystyt kokonaisvaltaisesti itse vaikuttamaan työhösi - työaikoihin sekä työnkuvaasi. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat oppia uutta.

Mitä haemme?

Toivomme sinulta rakennusalan tuntemusta, jotta ymmärrät asiakkaidemme päivittäistä arkea ja pystyt auttamaan heitä oikeiden ratkaisuiden löytämisessä. Viihdyt ihmisten parissa ja myyntipainotteinen tehtävä sopii sinulle. Ennen kaikkea olet sanavalmis ja oma-aloitteinen henkilö, joka ottaa vastuun omasta tekemisestään ja haluaa tehdä töitä tiiminsä eteen.

Olet ratkaisukeskeinen, pystyt toimimaan tehokkaasti osana tiimiä ja viemään myös asioita eteenpäin itsenäisesti. Nautit verkostoitumisesta ja herätät rakennusalan kumppaneissamme luottamusta.

Työt alkavat joustavasti heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta. Toivottavasti saamme sinut pian mukaan porukkaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa Rami Collin, Barona Rakennus Oy puh: 050 4648 787

Eduksi luettavat asiat: Rakennusalan tuntemus