(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Valtavalo Oy on suomalainen vakavarainen energiatehokkaisiin LED-valaistusratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on parantaa asiakkaiden hyvinvointia ja kilpailukykyä energiaa ja luontoa säästävillä vaihtoehdoilla. Oma tuotekehitys ja valmistus sekä laaja yhteistyöverkosto yhdessä lyhyen toimitusketjun kanssa takaavat korkeimman mahdollisen laadun kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Valtavalon oman tuotekehityksen tuloksena syntyneet Valtavalo® LED-valoputket valmistetaan Valtavalon suomalaisessa tuotantolaitoksessa käyttäen viimeisintä automaatioteknologiaa.

Haemme asiakkaallemme, Valtavalo Oy:lle AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Pohjois-Karjalan, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja osin Pohjanmaan alueista.

Avainasiakaspäällikkönä vastaat Valtavalo Oy:n (avain)asiakkuuksista. Tehtävänäsi on markkinoida ja myydä Valtavalo Oy:n valaistusalan tuotteita, järjestelmiä ja ratkaisuja tuottaen asiakkaillemme hyötyä ja lisäarvoa Valtavalo Oy:n arvojen ja toimintaperiaatteiden mukaisesti.

Vastuullasi on erityisesti avainasiakkuuksien kokonaisvaltainen kehittäminen sekä hallinta ja tavoitteena kasvattaa myyntiä kasvutavoitteiden sekä Valtavalo Oy:n strategian mukaisesti. Työssä menestyminen edellyttää asiakaskeskeistä työskentelyä, tuloshakuisuutta, näkemyksellisyyttä ja kykyä työskennellä kasvavan yrityksen organisaatiossa.

Avainasiakaspäällikönä raportoit Valtavalo Oy:n toimitusjohtajalle ja asemapaikkasi voi sijaita esimerkiksi Jyväskylässä tai muutoin keskeisellä paikalla alueeseen nähden.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Mielellään teknisen tai kaupallisen alan koulutusta (insinööri, DI, tradenomi, KTM)
- Vähintään kolmen vuoden työkokemusta ratkaisumyynnin tai valaistusalan tehtävistä
- Myynti- ja asiakaskeskeistä ajattelua sekä työskentelytapaa
- Hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Pitkäjänteisyyttä ja periksiantamattomuutta
- Matkustusvalmiutta Suomessa
- Hyvää suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn
- Kilpailukykyiset edut
- Kehittyvän, kansainvälisen yrityksen mahdollisuudet
- Ammattitaitoisen myyntitiimin ja toimivan liiketoiminnan tuen

Hakuaika tehtävään päättyy 16.9.2018, mutta käymme hakijoita läpi jo hakuajan puitteissa, joten toimi nopeasti! 

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointivastaava Janne Malmisaari arkisin klo 8-16 / 044 412 4637 / janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.