(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
Tevella Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Haemme avainasiakaspäällikköä pääkaupunkiseudulle vakinaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät

Sopimuskantamme pääkaupunkiseudulla on vahvistunut sille tasolle, että varmistaaksemme hyvän ja kattavan asiakaspalvelun alueella, tarvitsemme nykyiselle avainasiakaspäällikölle työparin Helsingin, Tuusulan, Nurmijärven, Mäntsälän, Keravan, Järvenpään sekä Askolan talousalueille.

Avainasiakaspäällikkö työskentelee tavoitteellisesti, ratkaisukeskeisesti ja vastuullisesti koko Tevellan laajan tuotevalikoiman parissa. Tarjoamme myyntityöhön koko organisaation tuen, mutta sinä päätät itsenäisesti aikatauluista ja työviikon muodostumisesta. Sinulla on jo ehkä kokemusta liikkuvasta työstä ja olet valmis matkustamaan toiminta-alueesi sisällä.

Edellytykset

Olet jo kerryttänyt työkokemusta koulu- tai päiväkotimaailmasta ja varhaiskasvatuksen kysymykset ja opetussuunnitelmat ovat tulleet tutuiksi. Osaat keskustella kasvatus- ja opetusalan ammattilaisten kanssa ja ymmärrät laadukkaiden leikki-, oppimis- ja opetusvälineiden sekä kalusteiden merkityksen. Haluat löytää uusia yhteistyömahdollisuuksia ja syventää jo olemassa olevia kumppanuuksia. Kielitaito ja erityisesti ruotsin kielen osaaminen ovat tehtävässä eduksi.

Tartu mahdollisuuteen

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen ja joustavan työn uusia haasteita etsivälle tuloksentekijälle. Tevellan työntekijät viihtyvät hyvin työssään ja korostammekin molemminpuolista sitoutumista ja arvostusta. Tevellan kannustava palkkausmalli muodostuu hyvästä peruspalkasta sekä provisio-osuudesta.

Tule mukaan huippujoukkoomme varmistamaan, että Tevellasta tulee Suomen johtava koulujen ja päiväkotien varustaja ja kalustaja!

Tutustu lisää Tevellaan osoitteessa www.tevella.fi

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Jyri-Jukka Ääri p. 040 734 6164 sekä rekrytointikumppanimme Personnel Group, Mika Ahlfors p. 03 3138 0464.

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta 16.9.2018 mennessä.