(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
Spitec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Haemme Spitecin Oulun toimipisteeseen avainasiakaspäällikköä

Spitecin avainasiakaspäällikkönä vastaat Oulun seudun avainasiakkuuksista ja niiden kehittymisestä osana tavoitteellista liiketoimintaamme ja luot edellytykset toteuttaa menestyksellisesti yrityksen strategiaa.

Vastaat valtakunnallisten ja paikallisten vuosisopimus- ja avainasiakkaidemme myynnin ja asiakassuhteiden kehittämisestä sekä ylläpidosta Oulun seudulla. Myyntityön lisäksi tehtävänäsi on ohjata alueen myyntitiimiä avainasiakkuuksien kehittämisessä. Olet samalla osa valtakunnallista avainasiakaspäälliköidemme tiimiä, jonka tehtävänä on kehittää yrityksen myyntitoimintaa, jotta Spitec voi toimia parhain mahdollisin edellytyksin asiakkaidensa yhteistyökumppanina. Työtehtäviäsi ovat muun muassa myynnin suunnitteleminen ja edustamiemme tuotteiden aktiivinen markkinointi ja myynti rakennusliikkeille, työmaille, urakoitsijoille, asennusryhmille ja muille asiakkaille sekä uusien asiakkaiden aktiivinen hankinta.

Olet taidoiltasi kokenut myyjä ja erinomainen neuvottelija. Luot ympärillesi positiivista ilmapiiriä ja osaat kannustaa ja motivoida tiimikavereitasi. Tunnet rakennusalan ja kiinnitystekniikan. Toimit tehtävissäsi itsenäisesti, vastuullisesti ja kestät hyvin painetta ja sinulla on rohkeutta ja intoa tarttua uusiin haasteisiin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi sekä mahdollisuuden edetä työurallasi. Olet vahvasti mukana kehittämässä ja toteuttamassa Spitecin myyntistrategiaa. Lisäksi tarjoamme sinulle viihtyisän työilmapiirin ja ammattitaitoisen myyntiorganisaation tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Ota nopeasti yhteyttä laittamalla vapaamuotoinen hakemus ja palkkatoiveesi sähköpostilla rekrytointi@spitec.fi. Paikka täytetään heti kun löydämme henkilön, joka myy itsensä meille!