(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
S&N Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Keskitymme tulevaisuudessa vahvasti teollisuusasiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen, jonka johdosta haemme Avainasiakaspäällikköä vastaamaan teollisuusvoiteluaineiden tuoteryhmästä.

Tehtävässäsi vastaat yhtiömme teollisuusvoiteluaineista ja tuoteryhmän kehittämisestä. Toimit tuoteryhmäsi myyjänä ja olet aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Luot vahvat suhteet tuoteryhmäsi päämiehiin ja annat teknistä tukea tuotteiden loppukäyttäjille. Pystyt myös myymään yhtiömme muita tuotteita, esim. laakereita. Työskentelet aktiivisesti markkinoinnin ja yhtiömme muiden myyjien kanssa. Raportoit tehtävässäsi teollisuusosaston myyntijohtajalle.

Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on aikaisempaa työkokemusta teollisuuden voiteluaineista ja asiakaskunnasta. Olet hankkinut kokemuksesi kenties myynnissä tai olet työskennellyt koneistavan teollisuuden tuotantotehtävissä ja/tai teollisuuden kunnossapidon tehtävissä. Tunnet voiteluaineet sekä niiden käyttötarkoituksen. Asennuskokemus joko työn tai harrastuksen kautta katsotaan eduksi. Olet toimintatyyliltäsi aktiivinen ja sinulla on halu auttaa ja kehittää asiakkaittesi toimintaa. Lisäksi pystyt hoitamaan päämiesyhteyksiä sujuvasti englanninkielellä.

S&N Osakeyhtiöllä on vahva fokus tärkeissä teollisuusasiakassegmenteissä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä alan parhaimpien ja laadukkaimpien tuotemerkkien parissa. Saat vastuullesi itsenäisen ja vaativan tehtäväkentän, jossa voit työskennellä vapaasti ja joustavasti.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 22.6.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@aims.fi. Kirjoita otsikkokenttään ’Avainasiakaspäällikkö’. Lisätietoja antaa AIMS International Finlandin Seniorikonsultti & Partner Mikko Virta, p. 050 5681 484.