(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on vahvassa kasvussa oleva suomalaisomisteinen henkilöstöpalvelualan yritys. Olemme osa Contineo-konsernia. Konsernin liikevaihto on n. 140 milj. euroa ja sen palveluksessa on yli 3800 työntekijää.

Haluamme olla asiakkaidemme keskuudessa halutuin kumppani ja ykkösvalinta rekrytointi- ja henkilöstövuokrauksessa Oulun talousalueella ja tulevaisuudessa myös koko Pohjois-Suomen alueella. Palveluitamme ovat henkilöstövuokraus- sekä suorarekrytointipalveluiden lisäksi myös koulutuspalvelut.
www.rtkhenkilostopalvelu.fi

Saavuttaaksemme tavoitteemme haemme nyt Oulun toimistolle

Avainasiakaspäällikköä

tukemaan strategisten tavoitteidemme saavuttamista. Avainasiakaspäällikön tehtävä on yhdessä tiimin kanssa huolehtia uusasiakashankinnasta ja nykyisten, jo olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisestä sekä asiakastyytyväisyydestä.

Tavoitteemme on haastava ja tehtävässä menestyminen edellyttää tulevalta Avainasiakaspäälliköltämme myynnin perustaitojen osaamista ja muutaman vuoden kokemusta b-b myynnistä sekä laajaa Oulun talousalueen ja elinkeinoelämän tuntemusta. Aiempi kokemus toimialaltamme ei ole ehdoton edellytys mutta katsomme sen hakijalle eduksi.

Hakuaika tehtävään päättyy 29.4.2018 Sähköisen hakulomakkeen tehtävään löydät osoitteesta http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jukka Räsänen puh. 045 136 4877 perjantaina 20.4 ja 27.4
klo 9- 12 välisenä aikana tai lähettämällä tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen jukka.rasanen@rtkpalvelu.fi