(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
Makita

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2018

Nyt haemme joukkoomme

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ (ketjuasiakkaat)

Vantaan toimipisteeseen.

Avainasiakaspäällikkönä vastaat olemassa olevien ketjuasiakkaiden hallinnasta sekä yhteistyön kehittämisestä ja laajentamisesta. Osallistut pääkonttoritasolla vuosineuvotteluihin keskusliikkeiden kanssa, laadit yhdessä kauppiaiden ja muiden Makita-myyjien kanssa liiketoiminta-alueen toimintasuunnitelmat ja vastaat suunnitelmien seurannasta ja toteutuksesta. Osallistut myös ostojen ja kampanjoiden suunnitteluun.

Varmistat omalla ja kollegoiden työskentelyllä liiketoiminta-alueen vuosittaisen liikevaihdon kasvutavoitteen ja tuloksen toteutumisen sekä kehität ja edistät osaltasi tuloksellista myyntiä ja kannattavuutta. Tehtävässä raportoit myyntijohtajalle.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää

  • kokemusta vastaavan tyyppisitä tehtävistä
  • hyviä neuvottelutaitoja korkealla tasolla
  • pitkäjänteistä suunnitelmallisuutta ja kykyä toteuttaa suunnitelmat
  • aitoa kiinnostusta asiakkaita kohtaan ja positiivista asennetta
  • matkustusvalmiutta
  • MS Office -ohjelmien hallintaa (erityisesti Excel).

Toivomme sinulla olevan, joko kaupallisen tai teknisen alan koulutus ja hallitset englannin kielen kirjallisesti ja suullisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, tunnetun brändin, mielenkiintoiset tuotteet, mukavat työkaverit sekä kilpailukykyisen palkkauksen etuineen.

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Simo Österman puh. 044 343 4417

Avainasiakaspäällikön tehtävään voit hakea täyttämällä sähköisen lomakkeen osoitteessa: www.targetheadhunting.fi >>> työpaikat.
Toimi ripeästi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.