(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Haemme Kuopion toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastaat Kuopion ja Iisalmen alueen asiakkaista kohderyhmänäsi urakoitsija-asiakkaat. Aktiivisen ja suunnitelmallisen työotteesi kautta hoidat ja kehität vastuullasi olevia asiakas- ja sidosryhmäsuhteita sekä luot uusia asiakassuhteita. Pystyt toimimaan itsenäisesti ja tavoitteellisesti hyödyntäen muun organisaation tukea. Hallitset tuote- ja palvelutarjonnan markkinoinnin, olet tehokas projektien läpiviennissä sekä kykenet luomaan lisäarvoa tuottavia ratkaisuja asiakkaille.

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Aktiivista, asiakaskeskeistä ja ammattimaista otetta asiakastyöhön. Nautit myyntityöstä ja työskentelet pitkäjänteisellä otteella. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus tai vankka kokemus alalta. Osaat analysoida ja ymmärrät asiakaskuntasi tarpeet ja liiketoiminnan logiikan. Olet itseohjautuva, systemaattinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa sekä pystyt tuottamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa Kuopion myyntipäällikkö Jussi Kajan p. 0505683703 sekä Itä-Suomen aluejohtaja Markku Kiukas p. 0505683862.

HAKEMUKSET

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si osoitteessa www.slo.fi/ura tiistaihin 25.2.2018 mennessä.