(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö
Amitec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Amitec Oy on vuonna 1984 perustettu suomalainen teknologiayritys. Ydinosaamistamme ovat Huolto & Kunnossapitopalvelut, Putkisto-, mekaaniset- ja sähköautomaatioprojektit sekä automatisoidut pakkaamisen ja sisälogistiikan ratkaisut. Toimipisteemme sijaitsevat Laitilassa, Järvenpäässä, Kauhajoella, Lahdessa ja Tartossa (Viro).

Etsimme tiimimme kasvun ja kansainvälisyyden lisääntyessä

Asiakaspalvelupäällikköä.

Tehtäväsi on nykyisten Asiakkaiden yhteydenpidon lisäksi uusasiakashankinta tavoitteidemme mukaisesti. Osallistut koko myyntiketjuun prospektien tunnistamisesta ja tarjouslaskennan kautta aina kaupan toteutukseen asti. Kehität markkinointi- ja myyntiprosessia yhdessä tiimin kanssa.

Arvostamme näyttöjä tuloksekkaasta teknisen ratkaisumyynnin toteutuksesta. Olet ennen kaikkea innostunut ja kiinnostunut aktiivisesta asiakastyöstä ja motivoidut asiakkaille tuotettavista ratkaisuista sekä hyvistä tuloksista. Sinulla on energinen, itseohjautuva, ratkaisukeskeinen ja pitkäjänteinen työote. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolla löytyy myös hyvää sosiaalista pelisilmää. Sujuva englannin kielen taito on edellytys tehtävän hoitoon.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan teknologian parissa ja mahdollisuuden kehittyä myynnin erikoisasiantuntijaksi. Pääset työskentelemään monipuolisen tehtäväkentän parissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja antavat liiketoimintajohtaja Ari Leppänen ari.leppanen@amitec.fi p. 040 300 2257 tai toimitusjohtaja Harri Mononen harri.mononen@amitec.fi p. 040 300 2250

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 23.2.2018 mennessä nettisivujemme www.amitec.fi kautta. Sieltä saat myös lisätietoa yrityksestä.