Avainasiakaspäällikkö yritysmyyntiimme
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haemme avainasiakaspäällikköä vauhdittamaan nopeasti kehittyvän yritysmyyntimme kasvua. Tehtävässä menestyminen edellyttää tuloksekkaiden ratkaisujen ideoimiskyvykkyyttä ja myymistä yritysasiakkaillemme A-lehtien monipuolista tuoteportfoliota ja erityisesti natiiviratkaisuja hyödyntäen. Sinulla on omat asiakkuudet, joiden osalta vastaat niiden kehittämisestä sekä asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamisesta.

Olet ratkaisukeskeinen osaaja, osaat ideoida ja rakentaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaidemme tavoitteiden täyttämiseksi, sinulla kokemusta ajattelun ja asiantuntijuuden myynnistä. Osaat pitää langat omissa käsissä ja ohjata myyntitilannetta haluamaasi suuntaan. Olet myös vakuuttava esiintyjä, joka osaa perustella omat näkemyksensä. Voit olla hankkinut osaamisesi esim. mainos- tai mediatoimistosta tai mediasta.

Olet luova, idearikas, oma-aloitteinen ja työskentelytavaltasi suunnitelmallinen joukkuepelaaja. Innostut yritysasiakkaiden haasteiden ratkaisusta, tarinoista sekä digitaalisista mahdollisuuksista. Pystyt työskentelemään paineen alla jatkuvasti uudistuvassa liiketoimintaympäristössä. Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto tai vastaava.

Tarjoamme sinulle näköalatehtävän nopeasti kehittyvässä perheyhtiössä ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa uudenlaista toimintamallia. Saat energisen ja sitoutuneen työyhteisön sekä monipuoliset henkilöstöedut. Meille tärkeää on yhdessä tekeminen ja isoihin tavoitteisiin sitoutuminen.

Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiistaina 14.5. klo 10.00–11.00 ja keskiviikkona 22.5. klo 15.30–16.30 myyntiryhmäpäällikkö Katri Abrahamsson, p. 050 414 4379 tai myyntijohtaja Päivi Vaipuro, p. 050 494 1680.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 26.5.2019.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267671
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki