(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö - Yhdistä sähkötekniikka ja myynti
SLO OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

Haemme Oulun toimipisteeseen aktiivista, asiakaskeskeistä ja ammattimaista

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

Sähkönjakelu- ja verkonrakennusasiakkaat

TEHTÄVIISI KUULUU
Vastaat nimettyjen sähköverkkoasiakkaiden asiakastyytyväisyydestä Pohjois-Suomen alueella. Työssäsi korostuu asiakaslähtöisyys, tarpeiden ymmärtäminen, ratkaisukeskeisyys sekä luottamuksellisten suhteiden rakentaminen ja syventäminen. Roolisi on aktiivinen ja vuorovaikutteinen kehittäessäsi yhteistyötä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan. Toimit myös uusasiakashankinnassa.

TARJOAMME SINULLE
Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille ja muun organisaation osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ
Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus sekä virtaa ja aitoa intohimoa asiakaslähtöiseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Sinulla on aiempaa kokemusta sähköalalta, myyntitaitoa sekä vastuualueesi asiakkaiden liiketoimintatuntemusta. Olet systemaattinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa. Haluat haastaa itseäsi ja olet myös valmis laittamaan itsesi likoon. Sinulle on hyötyä aiemmasta SAP-osaamisesta.

KYSY LISÄÄ
Lisätietoja tehtävästä antaa Pohjois-Suomen aluejohtaja Seppo Mustonen, p. 050 568 3905, seppo.mustonen@slo.fi.

HAKEMUKSET
Lähetäthän hakemuksesi www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 12.8.2019 mennessä.