(Poistunut julkaisusta)

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ vientiin, PK-seutu
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019
Dieta Group on viime vuosina voimakkaasti kasvanut Horeca-alalla toimiva konserni, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli yli 46 miljoonaa euroa. Dieta Group valmistaa ja jälleenmyy laadukkaita ammattikeittiölaitteita- ja tarvikkeita. Konsernin tärkeimpiä tavoitteita on auttaa asiakkaitaan menestymään yksilöityjä ammattikeittiöiden kokonaisratkaisuja tarjoamalla
Dietatec on jo 25 vuoden ajan suunnitellut ja valmistanut maailman johtavia monitoimipatoja tehokkaaseen ruoan tuotantoon ammattikeittiöissä. Se on tunnettu huippulaadukkaista tuotteistaan, joita myydään ympäri maailmaa kansainvälisten jälleenmyyjien ja kumppaneiden kanssa. Tänä päivänä merkittävin osa Dietatecin liikevaihdosta tulee vientimyynnistä.
Dietatecin ydintiimi, suunnittelusta valmistukseen sekä myyntiin sijaitsee Helsingin Herttoniemessä. Yritys on osa alan ammattilaisten arvostamaa Dieta konsernia.
 
Haemme AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ vientimyyntiin varmistamaan kasvuamme kansainvälisillä markkinoilla.

 
Vastaat jo olemassa olevien asiakkuuksien edelleen kehittämisestä ja uusien asiakkuuksien avaamisesta jälleenmyyntikanavassa (pääpaino Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa, sekä mahdollisesti Aasiassa ja Australiassa). Lisäksi tehtäviisi kuuluvat markkinoiden ja alan tiivis seuraaminen, tuotekoulutukset ja -demot jälleenmyyjien kanssa, tarjousten tekeminen ja päivittäinen asiakaspalvelu. Viet myyntiprosessit läpi itsenäisesti pitkäjänteisellä ja tuloshakuisella asenteellasi. Teet oma-aloitteisesti yhteistyötä muun organisaatiomme kanssa.
 
Odotamme sinulta
- soveltuvaa kaupallista ja/tai teknillistä koulutusta 
- kokemusta ja näyttöjä vastaavista myynnin tehtävistä
- B2B-myyntiprosessin ja ratkaisuliiketoiminnan tuntemusta 
- ymmärrystä suurkeittiöiden toiminnasta ja ruuan valmistuksesta
- kykyä pitkäjänteiseen ja tavoitteelliseen myyntityöhön sekä itseohjautuvaa ja aktiivista työskentelyotetta
- yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- hyvää englannin ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- matkustusvalmiutta, jota edellytetään vientimyynnin tehtävissä
 
Katsomme eduksi
- vahvan tuntemuksen suurkeittiöiden prosesseista
- kokemuksen vientimyynnistä ja kansainvälisistä sopimuskäytännöistä
- suomen kielen taidon
 
Tarjoamme sinulle
- haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan johtavien tuotteiden ja ratkaisujen myynnissä
- Itsenäisen ja tavoitteellisen työnkuvan vientimyynnin parissa
- mahdollisuuden kehittää ja kehittyä kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä
- näköalapaikan vakavaraisessa, kansainväliseen kauppaa orientoituneessa, ja arvostetussa suomalaisessa yhtiössä
 
Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.experis.fi  mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.10.2019. HUOM! 3.10. jälkeen lähetäthän CV:si ja hakemuksesi suoraan sähköpostiimme – kiitokset! Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist@fi.experis.com ja Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas@fi.experis.com..
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.