Avainasiakaspäällikkö valaistusratkaisujen pariin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Valtavalo Oy on suomalainen vakavarainen energiatehokkaisiin LED-valaistusratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on parantaa asiakkaiden hyvinvointia ja kilpailukykyä energiaa ja luontoa säästävillä vaihtoehdoilla. Oma tuotekehitys ja valmistus sekä laaja yhteistyöverkosto yhdessä lyhyen toimitusketjun kanssa takaavat korkeimman mahdollisen laadun kilpailukykyisellä hinnoittelulla. https://valtavalo.fi/

Oletko ratkaisukeskeinen B2B-myynnin ammattilainen, jolta löytyy valmiudet teknisten ratkaisujen asiantuntijamyyntiin?

Vastatakseen lisääntyneeseen kysyntäänsä, Valtavalo Oy kasvattaa tiimiään kahdella uudella myynnin ja valaistuksen ammattilaisella. Etsimme heille rekrytointitoimeksiantona kahta uutta AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Tehtävissäsi vastaat omien asiakkuuksien hallinnasta sekä yrityksen kokonaisvaltaisten  valaistusratkaisujen myynnistä ja markkinoinnista, tuottaen asiakkaille aidosti lisäarvoa. Vastuullasi on erityisesti alueesi avainasiakkuuksien kokonaisvaltainen kehittäminen ja hallinta sekä tavoitteellinen myynnin kasvattaminen Valtavalo Oy:n strategian mukaisesti.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta B2B-myynnistä ja asiakkuuksien hallinnasta. Hakemamme tekijä on asiakas- ja ratkaisukeskeinen sekä tuloshakuinen työpersoona, jolta taittuu työnteko niin suomen kuin englannin kielellä. Hakijalle katsotaan eduksi aiempi kokemus teollisuuden myyntityöstä ja erityisesti aiempi kokemus valaistusratkaisuista. Toimenkuva ja toimialue määritellään yhdessä palkattavan henkilön teknisen osaamisen sekä sijainnin mukaan.

Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja työnsuorituspaikkasi voi sijaita esim. pääkaupunkiseudulla, Itä- tai Länsi-Suomessa. Valtavalo tarjoaa Sinulle työkalut ja ympäristön menestykkääseen etätyöskentelyyn.

 

Mitä Valtavalo tarjoaa?

Tämä on juuri SINUN mahdollisuutesi kiinnittää itsesi vastuulliseen ja itsenäiseen rooliin osana Valtavalon myyntitiimiä, jossa sinulle tarjotaan koko tiimin tuki ja kattava perehdytys, kehittyvän kansainvälisen yrityksen tarjoamat mahdollisuudet, modernit työkalut sekä innostavat henkilöstöedut.

Palkkaus tehtävässä on kokemus- ja osaamistaustan mukainen sopimuspalkkaus. Kiinteän kuukausipalkanlisäksi tiimin menestymistä tuetaan ja ohjataan kannustavan provisio -mallin muodossa.

Valitut henkilöt työllistyvät suoraan Valtavalolle.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

 

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#työelämänkohtaamisia #rtkhenkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529405
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere, Pohjois-Karjala, Joensuu, Päijät-Häme, Lahti, Uusimaa, Helsinki