(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö vähittäiskauppa ja horeca
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

HAEMME JOUKKOOMME
AVAINASAKASPÄÄLLIKKÖÄ HOITAMAAN VÄHITTÄISKAUPAN JA HORECA-SEKTORIN ASIAKKUUKSIA

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan avainasiakaspäällikkönä tuot kokemuksesi mahtavien asiakkaidemme ja kasvavan myyntitiimimme tueksi. Toteutat Laitilan myyntistrategiaa kotimaan vähittäiskauppa- ja horeca-asiakkuuksien parissa varmistaen myynnin kasvun ja kannattavuuden. Käännät liiketoimintatavoitteet asiakastyytyväisyydeksi ja myynnin kasvuksi. Olet todellinen joukkuepelaaja, ja työskentelet tiiviisti koko myyntiorganisaation kanssa. Raportoit myyntijohtajalle.

Sinulla on kaupallinen tutkinto ja useamman vuoden työkokemus vähittäiskaupan ja horecan alalta. Olet kokenut ammattilainen, jolla on näyttöä menestyksekkäästä avainasiakassuhteiden hoitamisesta mieluiten keskusliiketasolla. Kokemus FMCG-tuotteiden parissa työskentelystä tai juoma-alalta katsotaan eduksi. Olet luova, analyyttinen, myyntiorientoitunut ja hyvä verkostoitumaan. Kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomen ja englannin kielillä. Päätoimipaikkasi tulee olemaan joko Laitila tai pääkaupunkiseutu.

Oletko sinä dynaaminen elintarvikemyynnin ammattilainen, joka on valmis laittamaan itsensä likoon tuotemerkkiemme ja arvojemme mukaisesti sekä kantamaan vastuun vahvasta myynnin kasvusta? Tarjoamme sinulle työn arvostettujen, vastuullisten ja laadukkaiden brändien parissa sekä näköalapaikan mielenkiintoiselle ja uudistuvalle alalle!

Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen 27.10.2019 mennessä osoitteeseen  https://rekry.laitilan.com/MepRekry tai Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy,  Limonaadikuja 4, 23800 Laitila. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Marko Taskinen 044 333 4150 ma-to klo 15-17.