(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö, teollisuus
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Haemme joukkoomme huippuhyvää teollisuuden

  

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tehtävänäsi on vastata tavoitteellisesta ja kokonaisvaltaisesta Sinulle nimettyjen asiakkuuksien hoidosta. Avainasiakaspäällikkömme koordinoi ja tukee myynnin alueorganisaation toimintaa siten, että asiakas saa parhaan mahdollisen palvelun.

Lisäksi tärkeimpiin tehtäviin kuuluu myös uusasiakashankinta rajatussa asiakaskentässä.

 

Jos olet aidosti kiinnostunut kaupan teosta ja toimit asiakaslähtöisesti, voit olla etsimämme henkilö. Viihdyt myös asiakkaiden luona yhdessä myyntihenkilöstömme kanssa. Tehtävänäsi on kehittää segmenttisi myyntiä valtakunnallisesti siten, että henkilökohtaiset ja segmentin myynti- ja muut tavoitteet toteutuvat sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Osallistut myös tarjouslaskentaan oman segmenttisi osalta.

 

Toivomme Sinulta jämäkkää ja määrätietoista otetta työhösi. Sinulla on aikaisempaa kokemusta b-to-b –myynnistä (esim. teollisuus, etenkin metsä- tai elintarviketeollisuus) ja mielellään avainasiakaspäällikön näkökulmasta. Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi englantia sujuvasti. Raportoit teollisuuden toimialajohtajalle ja kuulut teollisuuden toimialaorganisaatioon.

 

Saat hoidettavaksi selkeän kokonaisuuden, johon pääset hyvin omalla panoksellasi vaikuttamaan. Tukenasi on osaava tuotehallinnan tiimimme ja myyntimme sekä työkaverit vastaavissa tehtävissä. Saat hyvän läpileikkauksen koko yhtiön toiminnasta niin kotimaan kuin Pohjoismaidenkin tasolla.

 

Kiinnostuitko? Jos näin, laita hakemuksesi oheisen linkin kautta 30.03.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja voit kysyä teollisuuden toimialajohtaja Mika Miettiseltä (puh. 040 769 3234) 15.3. klo 14.00-15.00 tai 26.3. klo 10.00-11.00.

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 4800. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi