(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö / suurasiakasmyynti
Suomen Asiakastieto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Oletko ratkaisumyynnin ammattilainen?

Meillä on sinulle avoinna mielekäs ja vaativa tehtävä ammatillisesti osaavassa suurasiakasmyynnin tiimissä. Vastaat nimetyistä finanssisektorin asiakkuuksista ja palvelumyynnin tuloksekkuudesta sekä asiakaskohtaisten tuote- ja palvelukonseptien rakentamisesta ja hallinnasta.

Koordinoit asiakasratkaisuja ja tartut uusiin myyntimahdollisuuksiin rohkeasti. Tuotat aitoa lisäarvoa asiakkaalle tuntemalla asiakkaasi liiketoiminnan tarpeet ja tarjoamalla heille soveltuvimmat ratkaisut laajasta palveluvalikoimastamme. Vaikutat aktiivisella panoksellasi asiakkaidesi liiketoiminnan kasvuun ja menestykseen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen ja markkinoinnin kanssa tuomalla asiakasnäkökulman palvelukehitykseemme.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta avainasiakkuuksien hallinnasta ja myynnistä
  • Kykyä hahmottaa suurasiakkaiden tarpeet ja liiketoimintamallit tietotekniikan hyödyntämisessä
  • Asiakassuuntautuneisuutta ja ratkaisuhakuisuutta
  • Tavoitteellista myyntiotetta ja pitkäjänteisyyttä
  • Hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa
  • Finanssisektorin tuntemus on selkeä etu

Tarjoamme sinulle edistykselliset tuotteet ja palvelukonseptin, joilla voit tehdä hyvää tulosta ja kehittää ammatillista osaamistasi. Tunnustettu asemamme markkinoilla antaa sinulle hyvän pohjan pitkäjänteiseen työhön.

Pääset mukaan 8 hengen osaavaan tiimiin, jossa hoidetaan suuret ja strategisesti tärkeät asiakkuutemme. Tehtäväsi on itsenäinen, mutta saat täyden tuen kokeneilta kollegiolta omasta tiimistä ja muualta organisaatiostamme.

MIKSI ASIAKASTIETO

Olemme uudistamassa koko toimintaamme ketterämpään suuntaan ja kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme uutta rohkeasti kokeillen. Osaamistasi pääset päivittämään aina halutessasi, sillä koulutus ja kehittyminen ovat meille tärkeitä asioita. Yhteisöllisyyttä meillä luodaan yhdessä tekemällä sekä töissä että harrasteiden parissa aktiivisen Pelinrakentajat-porukkamme organisoimana. Yrityksenä olemme tasaisessa kasvuvauhdissa ja teemme vahvaa tulosta, mikä luo hyvän ja turvallisen fiiliksen tulla aamuisin töihin. Uudet, modernit toimitilamme Kalasatamassa tukevat uusia työn tekemisen tapojamme.

HAKUOHJEET

Jos jäit vielä kaipaamaan tarkempia tietoja tehtävästä, suurasiakasjohtaja Timo Heinonen vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse puh. 050 5515556 torstaina 8.2. klo 10-11 ja maanantaina 12.2. klo 15-16 tai sähköpostitse timo.heinonen@asiakastieto.fi. Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveesi kera alla olevan linkin kautta 20.2.2018 mennessä.