Avainasiakaspäällikkö (sähkönjakelu ja televerkot)
SLO Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2021

Haemme Turun toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja tavoitehakuinen

Avainasiakaspäällikkö (sähkönjakelu ja televerkot)

VASTUUALUEESI ON MONIPUOLINEN JA SELKEÄ

Vastaat myynnin ja asiakassuhteiden suunnitelmallisesta ja aktiivisesta kehittämisestä sinulle nimettyjen sähkönjakelu- ja televerkkoasiakkuuksien osalta Varsinais-Suomen alueella. Olet samalla tärkeä osa koko valtakunnallista Sähkönjakelu ja Tele- tiimiämme ja teet aktiivisesti yhteistyötä muun organisaation kanssa tavoitteidesi saavuttamiseksi. Olet jo valmis myynnin ammattilainen tai nälkäinen tulevaisuuden kyky.

Tehtävässä korostuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, niihin vastaaminen oikeanlaisilla ratkaisuilla sekä luottamuksellisen asiakassuhteen rakentaminen ja syventäminen. Osaat kuunnella asiakasta, tunnet asiakaskuntasi tarpeet ja liiketoiminnan logiikan. Viestit sujuvasti sekä hoidat ja kehität aktiivisen ja suunnitelmallisen työotteesi kautta asiakas- ja sidosryhmäsuhteita yhteistyössä  muun organisaatiomme kanssa. Haluamme olla asiakkaillemme helpoin paikka asioida ja kaikessa tekemisessäsi näkyy, että olet tätä osaltasi varmistamassa.

TARJOAMME SINULLE NÄKÖALAPAIKAN JA MENESTYMISEN EDELLYTYKSET

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkenttä alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman ja pääset osaksi ammattitaitoista, tiivistä ja menestymishenkistä työyhteisöä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja panostamme myös osaamisesi kehittämiseen. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä johdon, muun organisaation ja yhtiömme osaamisen vahvan tuen. Työpisteesi sijaitsee Turussa.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on sähkötekninen tai kaupallinen koulutustausta ja kokemusta systemaattisesta ja aktiivisesta avainasiakastyöskentelystä mieluiten sähköteknisen kaupan parissa. Olet itseohjautuva, pitkäjänteinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa ja sinulta löytyy aito intohimo asiakaslähtöiseen työskentelyyn. Osaat analysoida ja ymmärrät asiakaskuntasi tarpeet ja liiketoiminnan logiikan. Hallitset tuote- ja palvelutarjonnan markkinoinnin ja pystyt tarjoamaan asiakkaille oikeanlaisia ratkaisuja. Myös projektikauppa ja tarjouslaskenta ovat sinulle tuttua ja käytät sujuvasti tietotekniikka avuksesi. Kokemus sähkönjakeluverkoista tai televerkoista on merkittävä etu. Arvostamme myös kykyä palvella asiakkaitamme ruotsin  ja englannin kielellä.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa 12.7. jälkeen myyntipäällikkö Jani Laaksonen p. 050 568 3407 tai 1.7. alkaen myyntipäällikkö Juha Esala p. 050 568 3519 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@slo.fi.

HAKEMUKSET

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si osoitteessa www.slo.fi/jobs/ maanantaihin 12.8.2021 mennessä. Odotamme kuulevamme sinusta pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten olethan ripeä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot