(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö / Oy Lunden Ab Jalostaja, Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018


Oy Lunden Ab Jalostajan toiminnassa yhdistyvät pitkät perheyrityksen perinteet sekä nykyaikaiset toimintamallit. Oy Lunden Ab Jalostaja valmistaa monipuolisia elintarvikkeita ja sen tunnettuja brändejä ovat Jalostaja sekä Auran Sinappi. Omien brändien lisäksi tuotannossa on myös kaupan merkkejä sekä toimintaa merkittävien elintarvikeyritysten alihankkijana. Jalostajan vahvuutena on nopea reagointikyky markkinoiden muutoksiin ja asiakkaiden tarpeisiin. Oy Lunden Ab konserni työllistää noin 500 henkeä ja liikevaihto on noin 70 milj. €. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Turussa.

Haussamme on Turun toimipisteeseen

Avainasiakaspäällikkö

teollisten tuotteiden myynnin asiakkuuksien parissa työskentelyyn. Avainasiakaspäällikön työnkuvan keskiössä ovat hänen vastuulleen nimetyt ketjuasiakkaat sekä mahdollisesti myyntikentän ohjaaminen. Etsimme tiimiimme asiakkuuksien hoidon moniottelijaa, joka kykenee aktiiviseen ja ihmisläheiseen työhön yhteistyökumppaneidemme parissa, mutta myös oman vastuualueensa kehittämiseen, suunnitteluun ja seurantaan. Tuloksellinen työskentely ja oman työn jatkuva kehittäminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Yrityksessämme kaupallista kehittämistä tehdään aktiivisessa yhteistyössä myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen kesken, ja myös tuleva avainasiakaspäällikkö pääsee vaikuttamaan omalla panoksellaan tähän kehitykseen ja uusien tuotteiden ideointiin.

Toiveidemme avainasiakaspäälliköllä on:

  • kokemusta elintarvikealan myyntityöstä, ketjuasiakkuuksista sekä myyntikentän ohjaamisesta
  • ymmärrystä suurten ketjuasiakkaiden tarpeista ja toimintamalleista
  • aktiivinen ja liikkuva työskentelyote sekä vahvat neuvottelutaidot 
  • itsenäinen, oma-aloitteinen ja vastuullinen toimintaote
  • kykyä työskennellä suunnitelmallisesti, analyyttisesti ja joustavasti
  • avoimuutta, innostusta ja halua vaikuttaa omassa työssä laaja-alaisesti.

Hyvä avainasiakaspäällikkö on meille arvokas ja haluamme tarjota osaavalle henkilölle kilpailukykyisen kompensaation hänen panoksestaan. Tärkeintä kuitenkin on löytää henkilö, joka aidosti motivoituu pienessä tiimissä tehtävästä itsenäisestä työstä, jossa vaikuttamisen mahdollisuuksia on paljon. Keskusteleva työkulttuuri ja napakan kokoinen ydinporukka mahdollistavat joustavan päätöksenteon oman työtehtävän kannalta oleellisista asioista. Toivomme löytävämme sitoutumiskykyisen henkilön, joka haluaa aidosti saada oman työnjälkensä näkyviin meidän toiminnassamme.

Mikäli kiinnostuit, lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jalostaja.fi ja täytä hakemuksesi 21.10.2018 mennessä alla olevan hakupainikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Mari Jokiranta puh. 020 746 9693, mari.jokiranta(at)mps.fi, joka on parhaiten tavoitettavissa tehtävän tiimoilta 10.10.2018 klo 10:30–12:30 ja 17.10. klo 8–10.