(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö Milwaukee-tiimiin / TTI, Etelä-Suomi
S&S Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Tule avainasiakaspäälliköksi voimakkaasti kasvavaan Milwaukee-tiimiin 

Milwaukee on kansainvälinen, markkinoiden johtava akkukäyttöisten ja kannettavien sähkötyökalujen ja lisätarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Perustamisestaan v. 1924 lähtien Milwaukee on keskittynyt markkinoiden parhaiden sähkötyökalujen ja lisätarvikkeiden valmistukseen ammattikäyttäjille. Milwaukee-brändi merkitsee laatua, kestävyyttä ja luotettavuutta. Palvelemme tehokkaasti ja joustavasti osaavan paikallisen maaorganisaatiomme kautta.

Milwaukee vahvistaa entisestään organisaatiotaan Suomessa. Nyt etsimme nykyisen Senior Key Account Managerin rinnalle toista avainasiakaspäällikköä vastaamaan itsenäisesti laajan tuotevalikoimamme myynnistä nimetyille avainasiakkaille.

Aktiivisella toimintaotteellasi kehität asiakassuhteita rakentamalla myynnin kumppanuuspohjaista toimintamallia. Tehtäviisi kuuluvat asiakaskohtaiset vuosisopimusneuvottelut sekä valikoima, myynti- ja markkinointisuunnitelmien tekeminen ja jalkauttaminen kentälle.

Toimit tiiviissä yhteistyössä Suomen myyntiedustajien ja Tanskassa olevan Nordic -pääkonttoriimme kanssa. Työskentelet säännöllisesti yhteistyössä myös muiden pohjoismaisten kollegoittesi kanssa. Raportoit tehtävässäsi suoraan Suomen maajohtajalle. 

Odotamme sinulta kokemusta avainasiakastyöskentelystä tai noin viiden vuoden kokemusta asiakasvastuullisista kenttämyyntitehtävistä. Kokemuksesi on mieluiten kulutustavaratuotteiden myynnistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit hyvin suomen kielen lisäksi englanniksi. Ruotsin kielen taito on eduksi. Olet yhteistyökykyinen ja analyyttinen ja toimit tavoitehakuisesti ja systemaattisesti.

Työ hoidetaan kotikonttorista käsin, ja se edellyttää ajoittain matkustamista sekä kotimaassa että ulkomailla. Työtehtävän sujuvan hoitamisen kannalta sinun tulisi asua Etelä-Suomessa.

Tarjoamme palkan lisäksi vapaan autoedun ja kattavan työterveyshuollon ja tuemme henkilöstöämme liikuntaharrastuksissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Jan Holmström, puh. 0500 625 543.

Hae tehtävää alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 26.8.2019. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus. Liitä lomakkeen mukaan myös hakemuksesi ja CV:si.

Techtronic Industries Finland Oy toimii kansainvälisen TTI Groupin Suomen- ja Baltian-myyntiyhtiönä. Toimimme osana Pohjoismaiden organisaatiotamme, jonka pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa. Konserni on maailman johtavia sähkö- ja puutarhatyökalujen valmistajia. Akkutyökaluissa konserni on maailman suurin. Tuotemerkkejämme ovat mm. Milwaukee, AEG-sähkötyökalut, Ryobi ja Homelite. Konserni on listattu Hongkongin pörssissä.

Lue lisää: www.ttigroup.com, www.milwaukeetools.fi, www.ryobitools.fi, www.aeg-powertools.fi